Elk jaar houden ze bij Bender hifi een Audio Show. De specialisten van Bender hifi doen tijdens het weekend van 28 oktober hun uiterste best om een mooie én gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audio-apparatuur te laten zien. Beter nog: je kan ze ook beluisteren. Tot en met de exclusieve topproducten. Uiteraard is er ook voldoende tijd om persoonlijke vragen te beantwoorden en een mooi aanbod te doen als daar interesse in is. Dat zegt Harald Strik, de stuwende kracht van Bender hifi.

Ontspannen luisteren

Nu alle luisterruimtes van Bender hifi helemaal opnieuw zijn ingericht, komen de diverse luisteropstellingen nog beter tot hun recht. Het ontspannen luisteren gaat vanzelf.

Primeurs?

Op deze pagina zal Bender hifi je op de hoogte brengen van alle primeurs die tijdens deze Audio Show aan bod zullen komen. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: ze gaan in ieder geval de nieuwe Naim Audio 300 serie introduceren, in combinatie uiteraard met met de Focal Sopra luidsprekers. Plaats zaterdag 28 en/of zondag 29 oktober 2023 zeker in je agenda.

Wat staat er op de planning?

In totaal zullen er 5 opstellingen gepresenteerd worden door Dimex, Joenit, Latham, GP Acoustics en Viertron. In de achterste luisterruimte zal zowel Latham als Dimex een opstelling neerzetten. Met als grote primeur: de nieuwe Classic 300-serie van Naim in combinatie met de Focal Sopra’s. Alles wordt bekabeld met Chord.

Dimex zal met Cambridge Audio hun beste beentje voorzetten. In de voorste luisterruimte komt KEF in combinatie met Hegel zoals de jaren voorheen. Wil je wat horen van het franse ATOLL? dan kan je terecht in de boven-ruimte van Bender hifi. Hier zal Viertron, samen met Acoustic Energy en Supra, demonsteren. Voor alle vinyl liefhebbers komt Joenit dit jaar opnieuw om de mooie wereld van analoge HiFi te demonstreren. Dit zal plaatsvinden in de kelder ruimte waar je kan genieten van platen. Rega in combinatie met Totem? Dat zeker. Inschrijven kan via deze pagina.

Verkooppunten van het merk naim