Binnenkort is het weer tijd voor de Audio Show iEar’ in Tilburg. In afwachting brengt audiovideo2day per exposant een interessant artikel waarin je te weten komt wat je precies mag verwachten. Vandaag: Bowers & Wilkins Group!

Bowers & Wilkins Group zal te vinden zijn in zaal Zuid 2, eerste verdieping en in de Skybox 11 op de tweede verdieping.

Als ambassadeur van pure geluidsbeleving kan Bowers & Wilkins uiteraard niet ontbreken op de derde editie van de iEar Audio Show. Op 11 en 12 november trakteert de vermaarde luidsprekerfabrikant de oren van audioliefhebbers op een aantal bijzondere demonstraties van compromisloze luidsprekers en aanverwante high-end producten. Bezoekers kunnen zo zélf ontdekken waarom het motto van Bowers & Wilkins ‘Listen and You’ll See’ is; luisteren naar puur geluid is een ware belevenis. Uiteraard zijn audiospecialisten van Bowers & Wilkins aanwezig om de bijzondere producten tot in de kleinste details toe te lichten.

Studiokwaliteit-audio met de nieuwe 700 Series

Wie thuis net zulke hoge eisen stelt aan ongerepte geluidskwaliteit als de sound engineers van professionele opnamestudio’s, kan z’n hart ophalen bij de gloednieuwe 700 Series van Bowers & Wilkins. Deze luidsprekers bouwen voort op de prestaties van de wereldberoemde, veelbekroonde 800 Series Diamond™, met als resultaat de best presterende luidsprekers in hun prijsklasse. De nieuwe 700 Series omvat acht modellen die geschikt zijn voor elke thuisopstelling. Twee daarvan zijn voorzien van Bowers & Wilkins’ veelgeprezen Tweeter-on-Top technologie, die muziek naar een hoger niveau brengt met kristalheldere hoge tonen. De reeks bevat verder drie vloerstaande modellen, drie luidsprekers op een voet, twee speciale center speakers voor toepassing in een Home Theater én een gloednieuwe subwoofer.

Prijswinnende hifi-componenten van Rotel

Rotel-versterkers staan wereldwijd bekend om hun compromisloze geluidskwaliteit en bijzonder aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. De nieuwe 15 Series van Rotel bouwt voort op deze traditie en zet een nieuwe standaard op het gebied van audioprestaties, binnen én boven z’n klasse.

De PX hoofdtelefoon: slim en krachtig

Voor audioliefhebbers die onderweg op een eenvoudige manier van de meest pure geluidsweergave willen genieten, introduceert Bowers & Wilkins de PX, de eerste draadloze noise-cancelling hoofdtelefoon van het merk. De PX levert niet alleen de beste geluidskwaliteit in z’n klasse, maar past zich ook op een intelligente manier aan het gedrag van de gebruiker aan.

DB Series subwoofers: precisie en kracht

Ook op het gebied van lage tonen biedt Bowers & Wilkins uiterst hoogwaardige oplossingen. De nieuwe DB Series introduceert de drie krachtigste actieve subwoofers die Bowers & Wilkins ooit heeft vervaardigd. De DB Series volgt in de voetsporen van de grensverleggende DB-1, maar is voorzien van nieuwe digitale technologie en geavanceerde materialen. Alle drie de modellen uit de serie bieden uitzonderlijk vermogen.

De 800 D3: een nieuwe standaard

Bowers & Wilkins’ missie om ‘true sound’ ten gehore te brengen, is nergens zo duidelijk als in de 800 Series Diamond. Het kroonjuweel van deze grensverleggende serie luidsprekers is de 800 D3. Deze brengt alle innovatieve en baanbrekende technologieën die Bowers & Wilkins heeft ontwikkeld samen tot dé ultieme luidspreker. Tijdens de iEar Show kan iedereen dit met eigen oren beleven.

Klik hier voor meer informatie over de Audio Show iEar’.

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins