De afgelopen tijd heeft Audio TV Centrum gebroed op een muzikaal ei, namelijk AVNUE. Na 45 jaar Audio TV Centrum, heeft de winkel besloten dat het tijd was voor een frisse start, een nieuwe fase. Met een nieuwe look, en vooral een nieuwe naam zijn ze klaar om je te blijven adviseren bij de aanschaf van een nieuw audiosysteem, televisie of complete thuisbioscoop. Maar daar stopt de service van AVNUE niet, het gaat nog veel verder…

AVNUE: meer dan een naamswijziging

Gisteren waren we uitgenodigd door Audio TV Centrum voor de Grand Opening van hun nieuwe winkel. Het team was natuurlijk al 2 jaar onderweg in het nieuwe pand, maar o.a. met de coronaperiode er tussendoor is een ‘echte’ opening er nog niet van gekomen. Tevens bestaan ze 45 jaar, dus reden te meer voor een feestje.

De in het verleden behaalde resultaten, hun jubileum en het nieuwe pand waren de ‘highlights’. Maar er werd ook gesproken over de belangrijkste verandering die nog gaat plaats zou vinden… En nu, is het eindelijk zover. Het doek valt over Audio TV Centrum, please welcome: AVNUE.

Waar staat AVNUE voor?

Dat het AVNUE-team gedreven is, staat als een paal boven water. Hun doel? Jou een ‘wow’-gevoel geven. Hun missie is om unieke belevenissen te creëren die je voor altijd bij zullen blijven. In elke ruimte en voor iedereen. De gespecialiseerde AV-winkel uit Eindhoven wordt steeds vaker ingeroepen als het gaat om totaaloplossingen die deze belofte waarmaken.

“Voor ons gevoel dekte de oude naam de lading niet meer helemaal. Dus het werd tijd voor een nieuwe fase. Een nieuw pand, een nieuwe look en een nieuwe naam!”

De specialisten van AVNUE staan nu al te popelen om jou daarbij te helpen. Bij AVNUE is maatwerk de standaard, ongeacht het interieur of de ruimte. Al sinds 1978 zijn ze bezig met hun passie: jou adviseren. Van A tot Z.

Hoe de rebranding tot stand is gekomen?

AVNUE is een samenwerking aangegaan met branding agency Bonkend. De afgelopen maanden werd er hard gewerkt aan deze rebranding. Van logo-ontwerp tot website, social media én het interieur van de winkel: alles heeft een nieuwe look gekregen. Benieuwd? Dan is er slechts één manier om daarachter te komen. Een bezoekje brengen aan de Geldropseweg 105, 5611 SE Eindhoven.

De luisterruimtes van AVNUE

Bij het uitzoeken van een nieuwe audioset is er maar één manier om echt te weten wat bij je past: zelf luisteren. De AVNUE-productspecialisten staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Maak gerust een afspraak voor een uitgebreide luistersessie en neem plaats in één van de luisterruimtes. Luister naar de verschillen en ontdek wat ‘your wow’ is.

Zelf ervaren?

AVNUE gaat voor de totale beleving! Optimaal genieten van jouw favoriete muziek of volledig opgaan in een spannende film? De experts weten als geen ander wat hoogwaardige audio/video-apparatuur kan doen om dat doel te bereiken. Maak een afspraak met een van de adviseurs en ontdek alles over de mooiste tv’s, de best klinkende audiosets en alle ins en outs op het gebied van hoogwaardige audio- en videoproducten.

Bezoek zeker eens de hagelnieuwe website voor meer informatie. Ga langs in de vernieuwde winkel om de ‘nieuwe wereld’ van AVNUE te ontdekken. AVNUE: our drive, your wow.

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins