Wij voegen emotie toe aan je leven. Dat is de ‘leuze’ van Audiomix, gelegen in de Liersesteenweg 321 (3130 Begijnendijk – België). Het spreekt voor zich dat beeld en geluid emoties losmaken, ongeacht of het nu gaat om jouw favoriete muziek of een spannende actiefilm. Bij Audiomix vinden ze het, op zijn zachtst gezegd, ‘magisch’. Daarom hebben ze er hun missie van gemaakt om het leven van jou als consument te voorzien van een degelijk beeld en geluid. Mét succes!

Maar wie praat over beeld en geluid, praat ook over producten. En ja… producten kosten ook geld. Nu ja, ‘kosten’ is misschien niet de correcte omschrijving omdat we spreken van sfeervolle belevingsproducten die jou meer levenskwaliteit bieden.

Heb je een leuk product op het oog, maar reikt je budget nét niet ver genoeg? Dan heeft Audiomix misschien wel een oplossing. Op zaterdag 8 oktober organiseren ze een braderie waarbij jij mogelijks een goede ‘deal’ kan ‘scoren’. Er wordt gesproken over: laatste stuks, showroommodellen én ‘zotte afprijzingen’. Volgens Audiomix zal jij deze dag niet willen missen.

“Het is dé place to be voor alle fans van hifi en video.”

Met andere woorden: ben je niet per definitie op zoek naar iets ‘goedkoop’, maar wel een ‘goede koop’: spring dan gerust eens binnen bij Audiomix op zaterdag 8 oktober tussen 9u30 en 18u. Het ‘credo’ luidst als volgt: op = op. Reserven is niet mogelijk, overigens zijn de promoties enkel geldig in de winkel. Om alvast een ‘tipje van de sluier’ op te lichten: we zagen merknamen voorbijkomen zoals KEF, Wharfedale en Hisense.

  • Audiomix braderie
  • Liersesteenweg 321, 3130 Begijnendijk (grens Aarschot)
  • Zaterdag 8 oktober, van 9u30 tot 18u

Verkooppunten van het merk kef