De nieuwe Bowers & Wilkins C5 Series 2 is lichter en comfortabeler dan ooit. Dankzij het gebruik van technische nieuwigheden levert deze in-ear hoofdtelefoon een superieur geluid. De C5 Series 2 wordt dan ook als de nieuwe standaard voor in-ear hoofdtelefoons aanzien.

De nieuwe Bowers & Wilkins C5 Series 2 in-ear hoofdtelefoon is op elk mogelijke manier verbeterd ten opzichte van de originele. Vooral de geluidskwaliteit kent een enorme vooruitgang dankzij kleine aanpassingen in het design van de drive unit, waaronder de introductie van nieuwe drivers en andere interne onderdelen. Dit resulteert in een nieuwe C5 Series 2 die er hetzelfde uitziet als zijn voorganger, maar veel beter klinkt. De C5 Series 2 is meteen de best klinkende in-ear hoofdtelefoon die tot dusver ontwikkeld is door Bowers & Wilkins.

De drastische verbetering van de geluidskwaliteit is voornamelijk te danken aan de verbeterde 9.2 mm dynamische drivers. Deze produceren een krachtige bass die perfect gecontroleerd wordt zodat er een meer natuurlijk geluid ontstaat. De micro poreuze filter van de C5 Series 2 brengt dan weer een ruimtelijk geluid voort dat rijk is aan levensechte details.

Uitwendig heeft Bowers & Wilkins het design van de Secure Loop van de originele C5 behouden. Deze ingenieuze innovatie zorgt er voor dat de rubberen loop snel en comfortabel in je oor zit. Daarnaast houdt deze de hoofdtelefoon steeds op zijn plaats. Terwijl Bowers & Wilkins alle details van het design en het kwalitatief materiaal heeft behouden, zijn ze er toch in geslaagd de nieuwe C5 Series 2 10% lichter te maken. Zo is deze nieuwe, comfortabele hoofdtelefoon ideaal voor een lang gebruik.

De nieuwe C5 Series 2 klinkt beter en is comfortabeler, maar deze ziet er ook beter uit. De C5 komt in een nieuwe, zwarte afwerking met bijhorende kabels. Looks, lichtgewicht, comfort en een geweldig in-ear geluid: comfort ontmoet een klaar geluid!

Beste geluid ooit
De nieuwe C5 is de best klinkende in-ear hoofdtelefoon dankzij aanpassingen in het design van de drive unit. Geoptimaliseerde 9.2mm dynamische drivers, unieke micro poreuze filters en Tungsten gebalanceerd design resulteert in een krachtige bass die perfect gecontroleerd wordt, een ruimtelijk geluid en een rijk detail.

Beste comfort ooit
De nieuwe C5 Series 2 kent hetzelfde design van de ingenieuze Secure Loop van de originele C5, maar Bowers & Wilkins slaagt er in om deze 10% lichter te maken voor een comfortabel design.

Beste looks ooit
De nieuwe C5 Series kent een nieuwe, zwarte afwerking met bijhorende kabels.

Gemaakt voor iPhone
De nieuwe C5 Series 2 komt met een verbeterde iPhone ‘Mic and Remote’, met verbeterde ergonomie voor een betere besturing.

Beschikbaarheid en prijzen
De nieuwe C5 Series 2 is beschikbaar vanaf september 2014 voor een prijs van € 179.

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins