Bowers en Wilkins zet met de komst van de PI4 prachtige semi-draadloze in-ears in de markt. Zoals vele andere draadloze in-ears en hoofdtelefoons, is de PI4 ook uitgerust met ANC. Beter gekend als active nosie cancelling.

Hij is niet 100 procent draadloos aangezien hij ook nog voorzien is van een nekband, dus op die manier zijn de dopjes technisch gezien wel met een draad verbonden. Maar gelukkig heeft elk nadeel ook zijn voordeel, hierdoor kan je bijvoorbeeld 10 uur lang genieten van je favoriete muziek met een volledig opgeladen accu. Geen nood als je zonder muziek valt, want de batterij is in geen tijd opgeladen. Er is maar een kwartier nodig om te zorgen voor 3 uur extra speeltijd. Handsfree-bellen is ook geen probleem dankzij de ingebouwde microfoons.

Bowers & Wilkins PI4

  • Actieve noise canceling: Drie mogelijke standen (laag, hoog, automatisch)
  • Kwaliteit geluid: 24 bit/48 kHz
  • Bluetooth-codecs: aptX-Adaptive, aptX-HD, aptX-Classic, AAC en SBC
  • Driver: Met hun 14 mm zijn ze uiterst compact
  • Geschikt voor: Sporters (aangezien de nieuwe PI4 zo goed als spatwaterdicht is)

Bij de aankoop krijg je ook wings meegleverd, dit zijn verschillende verloopstukjes. Je kan de Bowers en Wilkins PI4 bestellen in een zwarte, goude of zilvere versie. Op de officiele website van het bedrijf lazen wij op het moment van een schrijven een prijs van 299,99 euro.

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins