Poulissen Audio Video Center, gelegen in het pittoreske Roermond, heeft heuglijk nieuws te melden: de nieuwe productlijn van het gerenommeerde Bowers & Wilkins zal bij hen in de winkel worden voorgesteld. De AV-speciaalzaak gebruikt termen als fenomenaal en baanbrekend. Bowers & Wilkins kennende is dat niet moeilijk om te geloven. Dit betreft een absolute primeur want het gaat hier om de officiële introductie in de Benelux. De fabrikant zal uitpakken met het nieuwste van het nieuwste. Dit alles wordt gepresenteerd op zaterdag 24 september 2022. Er worden die dag verschillende sessies georganiseerd. De eerste start om 10 uur en de laatste om 17 uur.

Als eerste in de Benelux mag Poulissen jou kennis laten maken met de allernieuwste producten van Bowers & Wilkins. Op het moment van schrijven mag er helaas nog niets over worden gezegd, maar wat wel zeker is: de producten zullen wederom prachtig zijn. Aldus het Poulissen Audio Video Center team. Van een interessante én verrassende primeurshow gesproken.

Op de dag zelf zal Ronald Dijkstra, specialist bij Bowers & Wilkins, ‘afzakken’ naar Roermond om verschillende demo’s te verzorgen. Uiteraard zal hierbij de nodige aandacht uitgaan naar de nieuwe producten. Maar dat is nog lang niet alles. Ronald Dijkstra zal ingaan op diverse aspecten die van belang zijn bij een HiFi optimalisatie. Zo zal hij toelichting geven over de ideale luidsprekerplaatsing en welke andere factoren van belang (kunnen) zijn. Heb je vragen? Dan is er natuurlijk de ruimte om deze te stellen.

Ben je benieuwd naar de nieuwste apparaten van het toonaangevende merk Bowers & Wilkins? Of ben je geïnteresseerd in HiFi en wil je hier graag meer over weten én wil je tegelijkertijd de Benelux introductie van deze baanbrekende productlijn niet missen? Met andere woorden: hebben we je warm weten te maken om een bezoekje te brengen aan Poulissen Audio Video Center? Afspraak op zaterdag 24 september 2022 in de Schoenmakersstraat 19 (6041 EX Roermond). De specialisten heten je van harte welkom.

Op zaterdag 24 september 2022 zijn er in totaal 4 sessies. Een sessie duurt 1 uur. Je kan kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Sessie 1: van 10 uur tot 11 uur
  • Sessie 2: van 12 uur tot 13 uur
  • Sessie 3: van 14 uur tot 15 uur
  • Sessie 4: van 16 uur tot 17 uur

Mocht je een zitplaats willen reserveren, dan kan je een e-mail sturen naar info@poulissen.nl. Vermeld hierin je naam en het aantal personen. Tevens kan je erbij vermelden welk tijdstip geniet van je voorkeur. Poulissen neemt vervolgens contact met je op voor het reserveren van een exclusieve plaats.

Wil je liever zonder aanmelding de show bezoeken? Dat kan, zo lang er ruimte beschikbaar is. Wil je graag een ‘korte blik’ werpen op de nieuwe modellen? Ook dat kan na afloop van de diverse shows. De Bowers & Wilkins specialist staat je graag te woord. Tot dan bij Poulissen in Roermond!

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins