NAD Electronics. Een mooi voorbeeld van een merk dat zijn ‘strepen’ in de HiFi en high-end industrie heeft verdiend. En terecht ook, getuige daarvan zijn de lovende recensies over hun sfeervolle belevingsproducten. Onze review van de NAD M10 V2 zet dit alleen maar kracht bij. Vorig jaar vierden ze, mét reden, hun 50-jarig bestaan. Om ervoor te zorgen dat het jubileum-jaar in 2022 niet onopgemerkt voorbij ging, heeft de gekende fabrikant een mooie documentaire gemaakt die we jullie zeker niet wilden onthouden.

Neem er best wel je tijd voor, want de interessante documentaire duurt zo’n 43 minuten.

Lees ook


NAD M10 V2: Review streaming versterkerNAD M10 V2 review streaming versterker

 


 

Mocht je, op het moment van lezen, minder bekend zijn met NAD en wil je in vogelvlucht een zicht op de feiten? No worries, AudioVideo2day got you covered. In 1972 kwam een groep vooruitstrevende muziekliefhebbers bij elkaar om een uniek audiobedrijf op te richten. NAD was geboren. Vijf decennia lang heeft NAD een duidelijke invloed uitgeoefend op de HiFi-industrie met gedurfde benaderingen. Onder andere op vlak van ontwerpen voor versterkers waarbij ‘high-performance’ werd gecombineerd met operationele eenvoud.

Allemaal met maar één doel: ‘s werelds beste versterker leveren. Dat is, kort door de bocht, het verhaal van NAD. Ben je benieuwd naar meer? Dan is bovenstaande documentaire niet te missen. Kan je er niet genoeg van krijgen? Surf dan zeker eens naar de website van NAD en ontdek er alles over.

Verkooppunten van het merk nad