Net voor het grote zomerverlof bracht Denon met de PMA-720AE en DCD-720AE een nieuwe versterker en cd-speler op de markt. De twee toestellen die deel uitmaken van de Avanced Evolution-lijn, zijn in twee zwarte of zilveren afwerking verkrijgbaar. Denon richt zich met de twee nieuwe toestellen op het middensegment. Van Denon mocht AudioVideo2day de zilveren versie van hun nieuwe cd-speler en geïntegreerde versterker testen.

Denon 
Het merk Denon zag voor het eerst het levenslicht toen Nippon Columbia samensmolt met Japan Denki Onkyo. Sinds 2002 is het merk samen met Marantz ondergebracht bij D&M Holdings en specialiseert het merk zich in toestellen voor audio en home cinema voor zowel de gewone consument als de professional. Vooral bij discjockeys is Denon zeer bekend en dat dankzij zijn lijn van professionele dj-apparatuur.

Uitpakparty
Zowel de geïntegreerde versterker (PMA-720AE) als de cd-speler (DCD-720AE) zitten stevig verpakt in hun individuele doos. Naast de versterker en de cd-speler vinden we in iedere doos nog een afstandsbediening, twee batterijtjes, een papieren en digitale handleiding op een cd-rom terug. Bij de cd-speler zit nog een cinch-kabeltje ingesloten.

Verkooppunten van het merk denon