Audiofrenzy, de gespecialiseerde AV-winkel die gelegen is in Maastricht, organiseert op zaterdag 3 december een HiFi evenement waarbij de producten van twee merken centraal staan: Naim en Focal. De luistershow gaat door op het ‘vertrouwde adres’: Hoenderstraat 3 (6211 EL Maastricht). Een belangstellende mag zich verwachten aan de luidsprekers en hoofdtelefoons van het Franse Focal, gecombineerd met versterkers en bronnen van het Britse Naim.

Op 3 december 2022, tussen 10 en 17 uur, ben jij van harte welkom bij Audiofrenzy. Verschillende sets van zowel Focal als Naim staan opgesteld in diverse luisterruimtes. Een belangstellende mag rekenen op heel wat interessante demonstraties. Audiofrenzy laat weten dat medewerkers van de importeurs, van Focal en Naim, aanwezig zullen zijn. Niet alleen om te demonstreren maar ook om vragen te beantwoorden van bezoekers. Alles staat luisterklaar opgesteld.

Benieuwd welke sets/producten jij kan aanschouwen?

  • Winkel (boven): Naim Atom Headphone Edition met meerdere modellen van hoofdtelefoons (o.a. Stellia, Clear MG, Radiance Bentley) – Uniti Mu-so en Mu-so Qb;
  • Luisterruimte 1 (boven): Focal Kanta 1 en 2 met Naim Uniti Nova;
    Luisterruimte 2 (boven): nieuwe Focal Vestia met Uniti Atom van Naim;
  • Luisterruimte (beneden): Focal Sopra 1 en 2 + NDX 2/ SuperNait 3 (+ voedingen HiCap en XPS2).

De toegang is volledig gratis. Als je dit alleen al leest: dan ben je vrijwel zeker dat jij niet op je ‘honger zal blijven zitten’ op vlak van muzikaliteit. Wil je kennis maken met deze sfeervolle belevingsproducten? Grijp dan zeker je kans. Afspraak bij Audiofrenzy in Maastricht op zaterdag 3 december.

Niet onbelangrijk om te vermelden: er is ook gedacht aan de ‘innerlijke mens’. Een ‘bourgondisch hapje’, koffie, thee en Limburgse vlaai wordt voorzien. Er kan tevens een drankje genuttigd worden. Er is een vrije inloop tussen 10:00 en 17:00.

Verkooppunten van het merk focal