De Aperta Series van IsoAcoustics wordt uitgebreid met een nagelnieuwe ‘voet’ die een isolerende oplossing aanbiedt voor subwoofers. Voor de ‘naam’ ervan hebben de ontwerpers het niet al te ver gezocht en zijn ze gegaan voor een simpele doch duidelijke ‘Aperta Sub’.

Volgens IsoAcoustics een slimme oplossing om nog intenser te genieten van je favoriete muziek, films, …  én je buren tevreden te houden met al dat ‘muzikaal geweld’.

Kort door de bocht is de Aperta Sub een isolatiestandaard die gemaakt is voor subwoofers met een gewicht van maximaal 36,3 kilogram. Deze stelt jou als luisteraar in de mogelijkheid om nog meer laag te ervaren met mogelijks minder klachten van je buren tot gevolg.

Voortbouwend op het succes van hun Aperta-lijn, creëerde IsoAcoustics de Aperta Sub die de energie van de subwoofer effectief beheert. Dat resulteert in een strakkere basweergave en meer helderheid. Door de subwoofer los te koppelen van het ondersteunende oppervlak, beheert de Aperta Sub de energie van de subwoofer en voorkomt ie de fysieke overdracht van energie door de ondersteunende structuur.

De Aperta Sub van IsoAcoustics is verpakt in een fraaie, zwarte uitvoering met enkele groene accenten. Benieuwd naar het totaalplaatje?

Kan jij, net zoals ons, niet genoeg krijgen van de Aperta Sub? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de website van IsoAcoustics en ontdek alles over dit handige ‘accessoire’.

Verkooppunten van het merk isoacoustics