Fabrikant KEF stelt hun gloednieuwe serie voor van de LSX-luidsprekerset: de soundwave die geëngineerd is door Terence Conran. Met de LSX Soundwave wil KEF draadloze stereo muziek combineren met een mooi en gedetailleerd design.

KEF LSX Soundwave

Terence heeft zich gebaseerd op de visuele vorm van geluidsgolven door de lucht, dit heeft hij proberen te verwerken in de stof. Ook de Brit, Michael Young, was betrokken bij het ontwerp van de KEF LSX. Het merk stopt het ook niet onder stoelen of banken dat het audiomerk regelmatig samenwerkt met designers. Bijvoorbeeld voor de Muon luidsprekers gingen ze in zee met designer Ross Lovegrove.

De LSX Soundwave heeft op zich dezelfde mogelijkheden wat betreft de functionaliteit als zijn voorganger, maar wel met een verschil in het design. Dit zorgt ervoor dat de Uni-Q tweeter beter belicht wordt door de basis van het herkenbare blauw van Conran.

KEF LSX SoundwaveDe Soundwave is zowel op vlak van tast, als op vlak van uiterlijk hoogstens uniek te noemen. Het design is geïnspireerd op de vroegere carrière van Terence als textiel ontwerper.

Verkooppunten van het merk kef