Loewe heeft aangekondigd dat het dit jaar opnieuw drie felbegeerde Red Dot Design Awards heeft gewonnen voor een uitmuntend productdesign. De Loewe klang bar3 mr soundbar, de iconic televisie en de klang sub1 subwoofer werden door een internationale jury van experts geselecteerd en erkend voor hun unieke design.

De Red Dot Design Awards zijn één van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld en erkennen innovatieve en baanbrekende producten in verschillende categorieën waaronder productdesign, communicatieontwerp en conceptdesign. Loewe heeft opnieuw bewezen dat het een pionier is op het gebied van productdesign en technologie.

De Loewe klang bar3 mr soundbar biedt een ongekende geluidskwaliteit en is ontworpen om perfect te passen bij de Loewe iconic TV. De iconic is een elegante en minimalistische televisie met een indrukwekkende beeldkwaliteit. Iets wat we zelf al mochten ervaren tijdens het reviewen. Onze review van de Loewe iconic gemist? Je leest ‘m via deze link. De klang sub1 subwoofer biedt diepe en krachtige bassen, die het geluid van films en muziek naar een hoger niveau tillen.

Lees ook


Loewe iconic.65: Review 4K televisie

 


 

Met deze nieuwe awards heeft Loewe zijn positie als een van de meest innovatieve en toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige elektronica bevestigd. De producten van Loewe staan bekend om hun combinatie van uitstekende prestaties, elegant design en technologische innovatie, en worden door consumenten over de hele wereld gewaardeerd.

Verkooppunten van het merk loewe