Marantz zal binnenkort een nieuwe AV-receiver op de markt brengen. De SR5011 brengt een vermogen van 7×180 Watt en is uitgerust met de nieuwste snufjes. Een Dolby Atmos en DTS:X codec kan je dus zeker verwachten. 

Marantz brengt ons een nieuwe toekomstbestendige AV-receiver. Het gaat hier om een 7.2 kanaalssysteem dat speciaal werd gebouwd om de grotere thuisbioscoop van beter geluid en beeld te voorzien. Wel kan je met de Audyssey MultEQ het apparaat afstemmen op alle denkbare luisterruimtes. De SR5011 biedt een vermogen van 7×180 Watt en beschikt over de nieuwste technische snufjes van huize Marantz. Op vlak van beeld kan je standaard de 4K resolutie verwachten, zelfs oudere beelden worden opgewaardeerd dankzij de 4K upscaling in het systeem.

Op vlak van audio voorziet Marantz de SR5011 van een Dolby Atmos en DTS:X codec. Daardoor kan je alle films met 3D surround bekijken. Wel zal DTS:X pas ondersteund worden na een firmware-update. Verder kan je ook hi-res muziek afspelen via de nieuwe AV-receiver. DSD (2,8/5,6 MHz) FLAC, ALAC, AIFF en WAV worden allemaal ondersteund. Bovendien kan je de SR5011 toevoegen aan je multiroom systeem. De receiver is compatibel met software van derden.

Verder kan je ook een heleboel connectiviteit verwachten van de SR5011. Het toestel kan via Wi-Fi of bluetooth aptX verbinden. Daarna kan je streamen via Airplay, Spotify of browsen doorheen de duizenden stations van de internetradio. Streamen kan natuurlijk ook via de NAS. De Marantz SR5011 is nu beschikbaar op de markt en zal je €899 kosten. De AV-receiver is beschikbaar in zwart of zilver-goud.

Verkooppunten van het merk marantz