AudioQuest heeft naast de zwarte en rode versie van de DragonFly een nieuwe versie aan hun reeks mini-DAC’s toegevoegd : De DragonFly Cobalt. Deze nieuwste top-DAC is een mooie aanvulling aan de meermaals bekroonde DragonFly-familie. Deze reeks staat reeds jaren bekend om hun natuurlijke en verleidelijke muziekweergave.

Zoals de veelgeprezen DragonFly Red heeft Cobalt een robuuste 2.1 Volt hoofdtelefoon uitgang. Verder maakt hij gebruik van een ‘bit-perfect’ digitale volumeregeling om een uitstekende signaal-ruisverhouding te garanderen. Hij maakt naadloos verbinding met Apple en Android-apparaten en is een uitzonderlijk geschikt en betaalbaar MQA afspeelapparaat.

De ESS ES9038Q2M DAC-chip zorgt met zijn nieuwste digitale filters voor een heel natuurgetrouwe muziekweergave. Verdere belangrijke verbeteringen zijn de superieure PIC32MX274 microprocessor die minder energie verbruikt en een sterk verhoogde verwerkingssnelheid heeft. De interne filtering van de voeding schermt de DragonFly Cobalt beter dan te voren af tegen storende invloeden van Wi-Fi en BlueTooth. Bij de DragonFly Cobalt wordt ook een USB-C naar Female USB adapter meegeleverd.

De AudioQuest DragonFly Cobalt heeft een adviesprijs van €299,95.

Bron : www.audioquest.com

Verkooppunten van het merk audioquest