Audiofrenzy, de gespecialiseerde AV-winkel gelegen in Maastricht, breidt uit. Ze zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste medewerker om hun team te versterken. Ben jij helemaal ‘in de ban’ van HiFi en op zoek naar een afwisselende job waarbij het klantcontact én de beste apparatuur een prominente rol spelen? Dan vormt Audiofrenzy mogelijks wel een goede match.

Maar wat zoeken ze nu precies bij Audiofrenzy? Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij een grote affiniteit heeft met audio, bijgevolg HiFi. Je kan alvast rekenen op enkele jaren retail ervaring, hebt een representatieve uitstraling en kan klantgericht werken. Flexibiliteit troef.

Peter en Mitch, eigenaren van het fijne familiebedrijf, bieden jou een afwisselende baan. Zowel in de winkel als bij klanten thuis, met inbegrip van een prettige werksfeer. Naast het 32-uurs contract, en een goed salaris, mag je uitgaan heel veel goede muziek. Muzikaliteit neemt de bovenhand.

Lees ook


Audiofrenzy Maastricht Focal NaimVideo: Focal en Naim event bij Audiofrenzy in Maastricht

 


 

Wil jij heel graag de nieuwe medewerker worden van Audiofrenzy? Grijp dan nu je kans. Er wordt gevraagd om je CV én motivatiebrief door te sturen naar info@audiofrenzy.nl. Het team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerker Audiofrenzy

Ben je benieuwd wat Audiofrenzy zoal te bieden heeft? Dan zijn onderstaande video’s wellicht interessant.

Verkooppunten van het merk focal