Op donderdag 8 december 2022 organiseert Concepts, gelegen in Zottegem (België), een leuke workshop. De volgende onderwerpen zullen verder uitgelicht worden: streaming en Roon. Verder zal een demonstratie plaatsvinden met draadloze luidsprekers. Tijdens de workshop kan je proeven en genieten van enkele Kroatische wijnen. Wil jij ‘meer’ halen uit jouw hifi installatie met streaming? Dan is deze workshop wellicht erg interessant. Benieuwd wat je mag verwachten?

Streaming en Roon

Roon organiseert al je favoriete muziek om een onderling verbonden digitale bibliotheek te creëren die verrijkt is met rijke metadata waaronder foto’s van artiesten, biografieën, albumrecensies, credits, songteksten, concertdata en waanzinnig goede aanbevelingen. Dit kan zowel gaan om ‘reguliere bestanden’ als streaming content van TIDAL en Qobuz. Met Roon ben je in de mogelijkheid om muziek af te spelen op duizenden Roon Ready-, AirPlay-, Chromecast- en USB-apparaten. Bestuurd door slechts één applicatie. Ongeacht of je nu thuis of onderweg bent.

Workshop Concepts Zottegem

Demonstratie van draadloze luidsprekers

In deze workshop laat Concepts je de volgende topspeakers ervaren: de Dynaudio Focus en KEF LS60. Beide exemplaren zitten vol met toekomstbestendige software en draadloze connectiviteit. Inclusief akoestische technologie die eerder al werd bekroond. Het is een verfrissende, nieuwe manier om te luisteren naar alle muziek waar je van houdt.

Stel jezelf maar eens voor wat de mogelijkheden zijn: een connectiviteit met elke streamingdienst, internetradio, jouw tv of zelfs een platenspeler. Nu is het mogelijk om grenzeloos muziek te luisteren in de allerbeste kwaliteit, zonder kabels. Echte draadloze hifi, met de beste geluidskwaliteit? Dat zeker. Zoals eerder gezegd kan een belangstellende ook profiteren van een ‘wine tasting’.

Deze gratis workshop gaat door op donderdag 8 december 2022 om 19 uur. Er wordt gevraagd om in te schrijven via het contactformulier op deze pagina. De plaatsen zijn beperkt.

Verkooppunten van het merk kef