Yamaha onthult de draadloze YH-E700B hoofdtelefoon voor een meeslepende en persoonlijke geluidservaring. Deze fraaie koftelefoon is ontworpen om de nuances van muziek nauwkeurig te reproduceren zoals de artiesten het bedoeld hebben. De drivers ‘reageren’ met ultrahoge precisie. De luchtstroom wordt geregeld voor een zuiver geluid met weinig vervorming. Bovendien optimaliseert de unieke Listening Optimizer-technologie van Yamaha de geluidsweergave op basis van pasvorm en variaties in oorvorm.

Verder beschikt de YH-E700B ook over Advanced Active Noise Cancelling-technologie, waardoor je zonder afleiding in je eigen muziekwereld kunt opgaan. Het ontwerp met ovalen oorkussens, en een hoofdband die de zijdelingse druk optimaliseert, zorgt voor een natuurlijke pasvorm. Een uitstekend draagcomfort niet te vergeten. De hoofdtelefoon ondersteunt bovendien Google Fast Pair en heeft een gebruikstijd tot 32 uur na 3,5 uur laden.

Qualcomm aptX Adaptive en Gaming-modus verminderen de vertraging tussen beeld en geluid, zodat je comfortabel van verschillende soorten inhoud kunt genieten. Altijd en overal. De YH-E700B hoofdtelefoon biedt een dynamische en opwindende muziekervaring die emoties losmaakt en je dagelijks leven volledig verandert. Aldus Yamaha.

“Het resultaat is True Sound waarin alle delicate nuances van de instrumenten en stemmen worden weergegeven precies zoals de artiest voor ogen had.”

Listening Care bewaakt het niveau van de inhoud waar je naar luistert, en optimaliseert de hoeveelheid correctie die wordt toegepast. Zo kan een luisteraar, zelfs bij een laag volume, genieten van muziek met een vol bereik en gebalanceerd geluid. Dankzij twee microfoons met Qualcomm cVc (Clear Voice Capture) wordt je stem goed opgepikt. Met behulp van de Yamaha Headphone Control-app pas je de EQ en andere modi aan.

Benieuwd naar alle verdere details? Dan is onderstaand introductiefilmpje zeker de moeite waard.

Verkooppunten van het merk yamaha