McIntosh is verheugd om aan te kondigen dat SDDP (Simple Device Discovery Protocol) is geïmplementeerd in hun bejubelde MX100 A/V Processor. Als dat nog niet genoeg zou zijn heeft dit model een ‘Connects with Control4’ certificering ontvangen van Control4, het smart home merk voor Snap One. Wat deze certificatie in de praktijk wil zeggen? Een naadloze integratie in custom installaties en Smart Home systemen.

McIntosh MX100 Control4Om effectief ook ‘connectie’ te kunnen maken met Control4 systemen, zal de MX100 moeten beschikken over een firmware versie van 2.134 of hoger. Wordt toch een versie gebruikt die lager is dan 2.134? Dan zal het exemplaar geüpdate moeten worden door een geautoriseerde McIntosh dealer. Het enige wat dan nog hoeft te gebeuren? Een gespecialiseerde installateur die de MX100 aan het (bestaande) Control4 systeem toevoegt. De regelaar zal hem herkennen. Het juiste stuurprogramma wordt vervolgens automatisch van Control4 gedownload met als resultaat: de MX100 die in het systeem geïnstalleerd kan worden.

Moest je minder bekend zijn met het systeem: Control4 is een toonaangevend automatiseringssysteem voor woningen en bedrijven dat een gepersonaliseerd en uniform smart home-systeem biedt voor de automatisering en bediening van aangesloten apparaten. Hieronder valt niet alleen verlichting, klimaatregeleing, beveiliging, … maar ook alles wat betreft audio en video. Producten die met SDDP zijn uitgerust, kunnen automatisch door het Control4-platform gedetecteerd worden. Dat maakt een eenvoudige integratie in geautomatiseerde systemen werkelijkheid.

“We’re delighted to add Connects with Control4 Certification to the already custom install friendly MX100”.

McIntosh MX100 Control4Dag zegt Charlie Randall, President & CEO bij McIntosh. Veel van onze andere A/V Processors hebben een Control4 certificering ontvangen. Dealers, installateurs en klanten zijn blij met hoe gemakkelijk ze kunnen integreren in Control4 automatiseringssystemen. We zijn verheugd om deze verbetering van de gebruikerservaring naar de MX100 te brengen. Aldus Charlie.

Met de ‘komst’ van SDDP profiteert, iedereen die een McIntosh MX100 A/V Processor in zijn Control4 systeem wil integreren, van een een naadloze controle-ervaring in hun entertainmentsysteem. De hoogwaardige MX100 processor van McIntosh is een aanvulling op de, meer dan, 7.500 producten binnen het SDDP ecosysteem.

Lees ook


McIntosh MX180McIntosh MX180: een toekomstbestendige AV-processor (8K) mét RoomPerfect

 


 

De MX100 biedt ongeëvenaarde McIntosh-prestaties in een gestroomlijnd ontwerp dat jou als consument alles biedt wat je nodig hebt om te genieten van alle 4K- en HD-programma’s. Deze telg betreft een 11.2-kanaals unit die voornamelijk ontworpen is voor moderne thuisbioscopen waarbij alleen digitale ingangen nodig zijn die geen legacy analoge ingangen nodig hebben. Overigens is de McIntosh MX100 zeer geschikt voor installatie in een discreet A/V-apparatuurrack met rackvriendelijke 2U fysieke afmetingen en verwijderbare rackmontagebeugels.

Benieuwd naar alle verdere details? Je leest er alles over op de website van McIntosh.

Verkooppunten van het merk mcintosh