Loewe kondigt aan dat Apple TV+ nu beschikbaar is op alle Loewe Chassis SL7-gebaseerde TV-modellen. Dankzij dit partnerschap kunnen gebruikers van Loewe TV’s genieten van een nog uitgebreidere ervaring op vlak van entertainment. Er wordt toegang verleend tot een breed scala aan Apple Original-series, films en nog veel meer.

Loewe Apple TV+Door middel van een software-update krijgen Loewe-gebruikers eenvoudig toegang tot de Apple TV+ app. Hiermee kan een belangstellende genieten van exclusieve Apple Original-content, bekroonde series, meeslepende documentaires en boeiende programma’s voor kinderen. En dat alles naast de reeds beschikbare entertainmentopties.

Kijkers konden reeds gebruik maken van een uitgebreide line-up qua apps. Een greep uit de mogelijkheden: YouTube, Zattoo, HD+, Netflix, Amazon Prime Video, DAZN, FIFA+, … Met de toevoeging van Apple TV+ kan je nu de kijkervaring verrijken. Genieten van een uitgebreid aanbod aan shows en films? Check, dubbel check.

Loewe, met zijn rijke traditie van 100 jaar (anno 2023), staat bekend om zijn inventiviteit, luxe en Duitse vakmanschap. Door de integratie van Apple TV+ kan je als belangstellende niet alleen genieten van de uitstekende beeldkwaliteit van Loewe TV’s, maar tegelijkertijd ook profiteren van de gevarieerde content die Apple te bieden heeft.

Loewe Apple TV+

Apple TV+ is een bekende streamingdienst met een uitgebreide bibliotheek van Apple Original-series, films en documentaires. Als onderdeel van Apple’s ecosysteem heeft de dienst een breed scala aan entertainmentopties die geschikt zijn voor het hele gezin. Met een mix van boeiende verhalen, topacteurs en innovatieve productiewaarden heeft Apple TV+ al snel een trouwe groep fans verzameld.

Met verschillende abonnementsaanbiedingen, waaronder een gratis proefperiode van 3 maanden bij aankoop van een Apple-apparaat, biedt Apple TV+ gebruikers flexibele opties om toegang te krijgen tot hun favoriete content.

Zowel Loewe als Apple kijken uit naar de verderzetting van deze samenwerking om zo de entertainmentervaring voor Loewe-gebruikers te verrijken. Relax, sit back & enjoy.

Verkooppunten van het merk loewe