In de bruisende stad ‘s-Hertogenbosch bevindt zich AudioExpert, een audio en video speciaalzaak die audiofielen en filmliefhebbers in vervoering brengt. Met een ruime collectie aan hoogwaardige audio- en videoapparatuur, vind je bij deze vakhandel een uitgebreid assortiment voor zowel beginnende enthousiastelingen als ervaren kenners. En sinds kort heeft AudioExpert er een ‘kasteel’ bijgevoegd. Benieuwd naar de verdere details?

Over AudioExpert

AudioExpert CastleVan complete thuisbioscopen tot geavanceerde stereoinstallaties en hoogwaardige hoofdtelefoons: AudioExpert heeft een ruim assortiment. Het portfolio omvat zorgvuldig geselecteerde merken, variërend van betaalbaar tot exclusief.

De winkel beschikt over meerdere luisterruimtes, waar klanten in alle rust luidsprekers en apparatuur kunnen vergelijken. Het professionele team van AudioExpert staat klaar om klanten te begeleiden bij het maken van de juiste keuze, passend bij hun individuele behoeften en budget.

AudioExpert Castle

AudioExpert is onlangs van start gegaan met een uniek project, namelijk het AudioExpert Castle (gevestigd in Kasteel Nederhemert). Dit indrukwekkende Audio Experience Center werd opgebouwd in een betoverende setting. Bezoekers kunnen er genieten van de meest exclusieve home cinema- en audiosets. Het kasteel is beschikbaar voor bezoekers op afspraak of speciale uitnodiging.

Het project is het resultaat van een samenwerking tussen Leo van der Heijden (Calvi Business) en Peter van Tuijl en Ronnie Smits (AudioExpert). Met trots hebben ze FineSounds Benelux (vertegenwoordiger van McIntosh, Sonus faber en Sumiko) als eerste partner verwelkomd. FineSounds Benelux heeft een unieke home cinema ruimte gecreëerd die nergens anders ter wereld te bewonderen is.

Naast FineSounds Benelux zullen andere leveranciers en merken, waaronder Masimo (Marantz, Denon, Bowers & Wilkins en Classe), Yamaha, Joenit (Rega en Totem Acoustics) en AudioQuest, hun producten presenteren in het AudioExpert Castle.

AudioExpert Castle wordt met veel enthousiasme ingericht en zal binnenkort officieel geopend worden. De inrichtingsondersteuning is mede mogelijk gemaakt door VIP Totaalbouw, Mister Design, Dirma Bloem & Stijl en Twan van de Vorstenbosch.

Voor liefhebbers van audio en video is AudioExpert een ware ontdekking. De uitgebreide winkel en het veelbelovende AudioExpert Castle zijn, op zijn minst gezegd, een inspirerende omgeving om te genieten van hoogwaardige audio- en video-ervaringen. Wij kijken alvast uit naar de verdere ontwikkelingen. To be continued…

Verkooppunten van het merk mcintosh