Ben jij een gepassioneerde muziek- en/of filmliefhebber met een grote affiniteit voor audio- en videoapparatuur? Heb je ervaring in de winkelverkoop en beschik je over leidinggevende capaciteiten? Dan heeft iEar’ misschien wel een uitdagende functie voor jou in petto als Shop manager.

Al sinds 2003 is iEar’ een specialist op het gebied van beeld en geluid. Met vestigingen in Tilburg en Amsterdam bedienen ze klanten uit heel Nederland en België. Hun expertise omvat High-end Audio, Home Cinema, Streaming Audio en Domotica. De gespecialiseerde AV-winkel biedt voor elke wens en budget een passende oplossing. Hun focuspunten? Kwaliteit en gebruiksgemak. Draag jij dit ook hoog in het vaandel? Ontdek dan zeker de vacature voor shop manager.

Als shop manager zal je verantwoordelijk worden voor de winkel in Amsterdam. Je geeft leiding aan het team en streeft naar het behalen van verkoopdoelstellingen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de winkel er altijd top uitziet. Een prettige winkel- en werksfeer? Dat moet uitgestraald worden. Jouw enthousiasme en vakkundigheid werken aanstekelijk. Zowel richting het team als naar de klanten. Je benadert en begeleidt hen in het verkoopproces. Tevens geef je de gewenste productinformatie. Je demonstreert met passie de desbetreffende audio- en videoapparatuur.

Om succesvol te zijn in deze functie, verwacht iEar’ dat je voldoet aan deze voorwaarden. Je hebt…

  • een grote affiniteit met audio- en videoapparatuur;
  • een ervaring in de winkelverkoop van audio- en videoapparatuur;
  • een ruime productkennis op dit gebied;
  • leidinggevende capaciteiten.

Verder ben je…

  • Resultaatgericht (inclusief een groot verantwoordelijkheidsgevoel);
  • Klantvriendelijk, pro-actief, enthousiast en communicatief vaardig.

iEar’ biedt een uitdagende verkoopfunctie in één van de betere HiFi speciaalzaken in Nederland. Je zal uitsluitend werken met producten van topkwaliteit. Leer- en doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig. Je wordt onderdeel van een team met gelijkgestemde muziek- en filmliefhebbers. Het betreft een fulltime functie (dinsdag tot en met zaterdag).

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan een korte en bondige motivatie, samen met jouw CV, per e-mail naar marijke@iear.nl. Voor vragen over deze vacature kan je best contact opnemen met Freek van Ham via 088 – 5443510. Eveneens kan je een e-mail sturen naar freek@iear.nl.

Verkooppunten van het merk mcintosh