Eerder in dit nieuwsbericht lieten we jullie alvast weten dat er voor Bender hifi, gelegen in Arnhem (Nederland), heel wat leuks op de planning staat op 28, 29 en 30 oktober 2022. Ze organiseren namelijk een Audio Show waarbij er, naar eigen zeggen, voor ‘elke set oren wel wat te horen is’. Volgens Bender hifi biedt het je meer dan alleen het beste van wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Er wordt gesproken over een sublieme, gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audioapparatuur. Daar stopt het niet want het gaat nog veel verder. Exclusieve topproducten? Check, dubbel check. Dit alles kan je niet alleen zien maar vooral ook beluisteren. Klinkt als muziek in de oren!

Audio Show Bender hifi 2022Allereerst mag een belangstellende rekenen op doorlopende demonstraties in verschillende ruimtes. Niet alleen de importeurs maar ook het Bender hifi team verzorgen prachtige demo’s. Er zal meer verteld worden over onder andere de luisteropstellingen. In het verlengde daarvan laten ze een aanwezige bezoeker kennis maken met al het moois dat verkrijgbaar is op vlak van audio. Omdat Bender hifi gastvrijheid hoog in het vaandel draagt, zorgen ze ook voor koffie en thee.

De ‘blikvanger’ van het hele gebeuren is vermoedelijk de KEF LS60 Wireless luidsprekers. Niet echt een introductie meer, maar wel absoluut showwaardig. Niet alleen een genot voor het oog maar ook voor het oor. Eenvoudig in gebruik? Dat zeker. De KEF LS60 Wireless laat je genieten van een high-end muziekervaring met gemak, zonder gedoe.

Lees ook


Bender hifi Audio ShowBender hifi organiseert Audio Show op 28, 29 en 30 oktober 2022

 


 

Daarnaast zal importeur Joenit ook aanwezig zijn en je mag twee keer raden wat ze presenteren: hun speciale set waarbij Totem en Rega ‘hoofdrol’ vertolken. Het is samengesteld naar aanleiding van Joenit’s 30-jarig jubileum. Joenit importeert al 30 jaar Totem Acoustic en Rega Research. Deze set weergeeft de synergie tussen beide merken. De set is opgebouwd rond de Rega Planar 3, Rega Elex-R en Totem Sky. Meer weten over het Joenit Anniversary System? Je leest er alles over in dit nieuwsbericht. Daarnaast is er een introductie van de nieuwe Rega Elicit MK5 en Totem Kin Play Tower.

“Uiteraard is er ook voldoende tijd om persoonlijke vragen te beantwoorden en een mooi aanbod te doen als daar interesse in is.”

Dat zegt Harald Strik, stuwende kracht achter Bender hifi. Weet je dus nog niet wat te doen op 28, 29 en/of 30 oktober 2022? Dan is Bender hifi’s Audio Show niet te missen. Stap gerust eens binnen. Het team verwelkomt je graag. Klaar om volledig ondergedompeld te worden? Afspraak in de Steenstraat 54, 6828 CM (Arnhem, Nederland). Bender hifi benadrukt dat het een leuke en vooral interessante show zal worden.

Lees ook


Joenit Anniversary SystemJoenit Anniversary System weergeeft synergie tussen Totem Acoustic en Rega Research

 


 

Aanmelden kan via deze link. Onderaan de pagina is een kalender terug te vinden waarbij je je kan inschrijven. Op die manier ben je verzekerd van jouw luisterplek tijdens een demonstratie. Bender hifi is erg goed bereikbaar. Niet alleen met de auto maar ook met het openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender hifi. In de Steenstraat is parkeergelegenheid. Vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen.

Verkooppunten van het merk kef