Afgelopen maandag waren we op bezoek bij AND Benelux in Utrecht. Voor AND Benelux een heel belangrijke dag want er werden een heleboel nieuwe producten voorgesteld.

De BlueSound Pulse Soundbar is een soundbar waar we al lang naar uitkeken. In het videoverslag legt Ronald Wagemaker uit wat dit nieuwste Bluesound product in zijn mars heeft.

De BlueSound Pulse Soundbar kan je op dezelfde manier als andere Bluesound producten integreren in je multiroom-systeem en kan bediend worden met de BluOS-app voor je computer, smartphone of tablet. De Pulse Soundbar kan boven of onder een tv gehangen worden, een muurbeugel wordt standaard meegeleverd en een stand kan bijkomend gekocht worden.

Verder biedt de soundbar ondersteuning voor high res audio en hij is de eerste soundbar ter wereld die MQA geïntegreerd heeft. De speaker biedt een vermogen van 120 Watt en beschikt over zes versterkers en zes luidsprekers. Later dit jaar kan je een subwoofer aankopen als je extra laag wilt toevoegen aan je muziek of soundtrack  middels .

Zeker even bekijken!

Verkooppunten van het merk bluesound