DALI heeft een nieuwe firmware-update uitgebracht voor de Sound Hub: versie 5.3. Deze update heeft enkele praktische verbeteringen die het gebruik van het systeem aangenamer maken. Een probleem dat af en toe opdook, was het knipperen van de luidsprekerspositie LED’s. Gelukkig heeft DALI dit probleem verholpen met de introductie van versie 5.3 Maar daar stopt het natuurlijk niet.

DALI Sound Hub 5.3Deze 5.3 software upgrade brengt nog een ander voordeel op vlak van hardwarecompatibiliteit. De Sound Hub versie 5.3 is compatibel met alle andere EQUI-producten die draaien op de 5.2 software. Er wordt ondersteuning geboden voor de volgende producten: SOUND HUB COMPACT, SOUND HUB, OBERON C, CALLISTO C, RUBICON C en WSR (draadloze subwooferontvanger).  

Even wat algemene informatie over de DALI SOUND HUB: het apparaat beschikt over zowel analoge als digitale aansluitingen. Daarnaast kan via een uitbreidingspoort HDMI direct aangesloten worden. Als dat niet handig is? Dankzij de ingebouwde Bluetooth-connectiviteit wordt streamen heel eenvoudig. Het ondersteunt AAC, aptX en aptX HD-audio.  

Wil je weten hoe je deze nieuwe update van DALI kan installeren? Bekijk dan onderstaande video waarin alles wordt uitgelegd. Profiteer optimaal van de verbeterde functies die deze firmware-update met zich meebrengt.  

Verkooppunten van het merk dali