Focal stelt voor: hun nieuwste 1000-serie. Zoals we het gewend zijn van Focal staat ook dit productenportfolio weer garant voor exclusieve technologieën, ongeëvenaarde prestaties en verschillende mogelijk configuraties. Hoe dit mogelijk is gemaakt: French craftsmanship at it’s best!

Deze nagelnieuwe prodcutserie mag Focal rekenen onder haar vlaggenschipproductlijn van inbouwluidsprekers. Het bestaat uit 7 leden die allen garant staan voor een hoogwaardige geluidsweergave. Het topmodel uit deze serie is ongetwijfeld de 1000 IWCLR Utopia drieweg inbouwluidspreker voorzien van Focal’s beryllium tweeter en een zestal drivers.

Focal 1000 serie

Eerder kwam Focal al op de proppen met de 100 Series en 300 Series. Nu mogen ze daar vol trots hun nieuwste vlaggenschipserie aan toevoegen die zich situeert aan de bovenkant van hun assortiment inbouwluidsprekers: de 1000 Series

Exceptional listening experiences

Alle zeven geïntegreerde modellen zijn doordrenkt met de typische Focal toptechnologie. Zo bevatten twee van hun Utopia-topmodellen het ultieme teken van Frans vakmanschap en het kenmerkende geluid van Focal. Het assortiment belooft een sensationele stereo- en thuisbioscoopweergave. Impressive!

Unrivaled performance

De 1000-serie is ontworpen én gemaakt in Frankrijk. Uiteraard zijn ook de modellen binnen deze serie voorzien van de wereldberoemde technologie: de ‘W’ sandwich cone én Beryllium tweeter. Naar eigen zeggen zou het geluid dat de kamer wordt ingestuurd opmerkelijk, helder en nauwkeurig zijn. Klinkt veelbelovend, aldus Focal.

Custom configuration

De luidsprekers binnen deze productreeks zijn zowel geschikt voor in te bouwen in een wand of plafond. Ze kunnen discreet, complementair, verstelbaar geplaatst worden voor een onberispelijke ruimtelijke geluidsweergave. Zo bieden bijvoorbeeld de twee Utopia-luidsprekers het kenmerkende geluid van Focal en de ultieme installatie dankzij hun prestaties. De toonaangevende geïntegreerde luidsprekers zijn complementair aan het volledige assortiment. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat alles samen gebruikt kan worden.

Als je graag alle 7 leden uit deze serie wilt ontdekken, dan breng je best een bezoekje aan de website van Focal. Je vindt er ongetwijfeld alle informatie die je zoekt. Klaar voor puur muzikaal genot?

Verkooppunten van het merk focal