BlueSound zal binnenkort een nieuwe soundbar op de markt brengen. De Pulse zal het geluid van je televisie een boost geven op vlak van audio. Dat via de mogelijkheid om te streamen in 24-bit/192 kHz. 

Streaming is ondertussen uitgegroeid naar een van de meest populaire manieren om muziek te beluisteren. Het is daarom dat BlueSound niet enkel een nieuwe soundbar brengt, maar ook een streamingapparaat dat je kan koppelen met al je andere toestellen van BlueSound. Zo kan je thuis een leuke multiroom ervaring creëren. Via deze manier kan je je dus beroepen op Spotify, Tidal, een internetradio of de muziek die op je NAS staat. Al het geluid dat de BlueSound Pulse levert zal gebeuren via Bluetooth aptX in een resolutie van 24-bit/192 kHz. Daarnaast gebruikt het toestel nog een Dolby Mixdown codec.

Om voor krachtige audio te zorgen, gebruikt de Pulse een ingebouwde versterker van 120 Watt met 35-bit/844 kHz DAC. Daarnaast staan er zes high performance drivers en twee passieve radiatoren paraat om de ruimte met geluid te vullen. Verder kan je rekenen op een leuk design dat voorlopig enkel in zwart verkrijgbaar zal zijn. De soundbar zou volgens BlueSound perfect onder je beeldbuis moeten passen. Verder kan je het toestel gemakkelijk besturen via de BluOS-app die bruikbaar is voor iPhone, Android en Windows phones. Eind oktober ligt de Pulse Soundbar in de winkels en zal naar alle waarschijnlijkheid €1199,- kosten. De BlueSound sub zal €699,- kosten.

Verkooppunten van het merk bluesound