We kennen Denon als één van de marktleiders op vlak van hoogstaande home-entertainmentproducten. Nu brengt het merk een draadloze in-ear sporthoofdtelefoon; de Denon AH-C160W. Eenvoudig te dragen en een kwalitatief geluid; waar kunnen we tekenen?

Niks zo leuk als sporten met goede muziek. Maar er iets ook niets zo irritant als verstrikte en bengelende kabels. Door een combinatie van een comfortabel, duurzaam en kwalitatief design met draadloze Bluetoothverbinding met je smartphone of muziekspeler zorgt de Denon AH-C160W voor vrijheid tijdens het sporten.

Het geluid van de AH-C160W toont de kwaliteit van vijftig jaar ervaring in hoofdtelefoonontwerp. Er wordt gebruik gemaakt van de geavanceerde digitale signaalverwerking. Je geniet dus van optimaal geluid, ook in een luidruchtige omgeving. Zelfs telefoongesprekken worden probleemloos weergegeven door de eenvoudige bediening en Clear Voice Capture-ruisonderdrukking.

De Denon AH-C160W heeft zelfs een meertalige spraakbesturing om het gebruiksgemak te verhogen. Er wordt ook mondeling een melding gegeven over het batterijniveau, zodat je luisterervaring niet verstoord wordt.

De unieke haaktechnologie van Denon zorgt ervoor dat de in-ears op hun plaats blijven zitten, bij eender welke sport. Je hebt de keuze uit drie maten van ringen en vier van rubberen uiteinden. Deze laatste hebben trouwens traagschuimtechnologie voor een perfecte positionering in de oren. Zo komt er nog minder ruis van buitenaf binnen. Ook heeft Denon gedacht aan een gevolg van sporten: zweet! De Comply-oortjes zijn behandeld met SweatGuard en zelfs de interne elektronica werd behandeld met een Nanofics-bescherming tegen vocht.

De Denon AH-C160W beschikt over de hoogstaande Bluetooth klasse 1 met een hogere signaalsterkte. Zo zijn er nooit verbindingsproblemen, ook niet als je je smartphone onderaan je sporttas plaatst of in een diepe binnenzak van je winterjas.

Met al deze kenmerken is de AH-C160W onze volgende sportbuddy. Je koopt hem bij een erkend Denonverdeler in het zwart, blauw of wit.

 

Verkooppunten van het merk denon