Het is zover: de IFA (Internationale Funkausstellung) staat weer voor de deur. Ook in 2023 vindt ‘s werelds grootste vakbeurs voor consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten plaats. Met een rijke geschiedenis die bijna een eeuw teruggaat, belooft IFA 2023 een mijlpaal te worden in de wereld van technologie en innovatie.

Sinds 1924 heeft IFA voortdurend aan de voorhoede van technologische vooruitgang gestaan. Dit grootschalige evenement heeft het podium geboden aan enkele van de meest unieke lanceringen in de sector. Van de eerste Europese autoradio tot de introductie van kleurentelevisies: IFA heeft altijd het epicentrum van transformatie en innovatie vertegenwoordigd.

Dit jaar zullen de grootste namen in de industrie de revue passeren. De nieuwste producten en concepten zullen getoond worden. Grote merken zoals Panasonic, LG, Samsung, TCL en nog vele anderen zullen schitteren op IFA 2023. De beurs gaat door van 1 tot 5 september 2023 op de Messe Berlin Exhibition Grounds.

Met een traditie die bijna een eeuw omspant, heeft IFA zich gevestigd als de ultieme ontmoetingsplaats voor meer dan 150.000 bezoekers uit meer dan 130 landen. Hier komen vooraanstaande retailers, inkopers, experts uit de industrie en media samen om de toekomst van technologie te (her)ontdekken.

Ben je klaar om ondergedompeld te worden in de nieuwste innovaties en technologische doorbraken? Zorg er dan zeker voor dat je IFA 2023 niet mist. Voor meer informatie, alsook een overzicht van alle deelnemende merken, bezoek zeker eens de officiële website van IFA 2023.

Benieuwd wat je kan en mag verwachten? Dan is dit filmpje wellicht zeer interessant waarin de highlights van 2022 worden getoond.

Verkooppunten van het merk panasonic