Het 60-jarig bestaan van KEF wordt gevierd. Het roemrijke merk heeft deze indrukwekkende ‘mijlpaal’ gebruikt als aangrijpingspunt om jullie voor te stellen aan een nagelnieuw belevingsproduct dat weldra gelanceerd zal worden. Veel details zijn er nog niet bekend op het moment van schrijven maar hopelijk kunnen we jullie bij deze al ‘warm maken’ om binnenkort meer te ontdekken bij een gespecialiseerde vakhandel in jouw buurt.

In een post op Facebook heeft KEF, heel recentelijk, een tipje van de ‘muzikale sluier’ gelicht omtrent hetgeen dat er zit aan te komen. In dat opzicht: er is een visual gepubliceerd waaruit men duidelijk kan afleiden dat de KEF LS60 Wireles er zit aan te komen.

Lees ook


KEF LS50 Wireless II reviewKEF LS50 Wireless II: Review

 


 

Aldus KEF. Klinkt veelbelovend. Het lijkt erop dat het merk de toekomst van High-Fidelity ‘vervat’ heeft in deze nieuwe telg. Benieuwd wat we binnenkort mogen verwachten. De belangstelling is alvast groot.

KEF LS60 WirelessSpontane feedback van muziekliefhebbers worden gretig gedeeld: I’m the first to purchase these speakers, I almost can’t wait, Mind. Blown., we might need to cancel our vacation, … Het is maar een greep uit de vele reacties waaruit blijkt dat de interesse gewekt is.

“We’re unveiling our vision of the future of High-Fidelity.”

We vermoeden dan ook dat KEF op donderdag 12 mei meer informatie zal delen met betrekking tot de LS60 Wireless. Aangezien iEar’ eerder al liet weten dat een wereldprimeur van KEF onthuld zou worden op hun aankomende show op donderdag 12, vrijdag 13 of zaterdag 14 mei , kan dat ‘vermoeden’ wel eens bevestigd worden…

Zoals eerder gezegd: veel meer informatie hebben we momenteel nog niet over de KEF LS60 Wireless die binnenkort het daglicht gaat zien. Wil je daar niets van missen? Schrijf je dan zeker in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en mis het zeker niet.

Verkooppunten van het merk kef