Dompel jezelf onder in je favoriete muziek. Zo begint de beloftevolle introductie van de gloednieuwe MCD85 SACD/CD speler van het Amerikaanse McIntosh. De MCD85 is met zijn open chassis niet alleen een heuse blok vol muziekhardware, maar het laat zien dat liefde voor muziek wel degelijk serieus wordt genomen. Aldus McIntosh.

McIntosh MCD85 SACD CD

Met het overdonderende succes van hun MC275 en MC1502 buizenversterkers, MA252 en MA352 geïntegreerde versterkers aangevuld met de warme ontvangst van de onlangs geïntroduceerde MC830 solid-state versterker en C8 vacuümbuisvoorversterker vult McIntosh dit portfolio verder aan met een stevige en potige MCD85 SACD/CD speler.

Dankzij de MCD85 ben je in de mogelijkheid om zowel SACD’s als CD’s af te afspelen, inclusief DVD’s. Dankzij de compatible bestandsformaten waaronder AAC, AIFF, ALAC, FLAC, MP3, WAV en WMA in combinatie met DSD tot DSD128 zit je met dit vlaggenschipmodel helemaal goed.

“Both balanced and unbalanced fixed analog stereo outputs are available to connect the MCD85 to your preamplifier, integrated amplifier, and other home audio system components.”

Lees ook


McIntosh MHA200McIntosh stelt MHA200 hoofdtelefoonversterker voor mét buizen

 


 

Benieuwd naar de specificaties en het design?

  • Frequentiegebied: 20 Hz – 20 kHz (±0.5dB)
  • Signal to noise ratio: beter dan 100 dB
  • Uitgangsimpedantie: 100 Ohm
  • Dynamic range: beter dan 96dB
  • Total harmonic distortion: 0,02% bij 1.000Hz

Natuurlijk valt er nog veel meer leuks te vetellen over de MCD85 SACD/CD speler. Meer weten? De website van McIntosh is your way to go!

Verkooppunten van het merk mcintosh