Panasonic heeft aangekondigd dat het nieuwe audioproducten met ondersteuning voor DAB+ op de markt zal brengen. Het gaat in totaal om drie producten: een stereosysteem, een klokradio en een spatwaterdichte draagbare radio.

Panasonic DM504

Panasonic DM504

Het Japanse audiobedrijf beschrijft de DM504 (verkocht in België als de DM502) als een premium micro hifi systeem. Het bevat een houten luidsprekerbehuizing en moet daardoor in staat zijn om heldere stemgeluiden en natuurlijke lage tonen de kamer in te sturen. De knoppen zijn extra groot voor een eenvoudige bediening. Door de ingebouwde FM-tuner is het eveneens mogelijk om zonder internetverbinding naar muziek te luisteren. Ook beschikt de DM504 over de mogelijkheid om muziek te streamen vanaf je apparaten. Heb jij thuis ook nog CD’s liggen die toch maar stof liggen te vangen? Dan kan je die ook gemakkelijk afspelen dankzij de ingebouwde cd-speler.

Panasonic RF-D30BT

De RF-D30BT is een spatwaterdichte radio die echt ontworpen is om eenvoudig te transporteren. Het toestel heeft een metalen luidsprekerrooster en zachte randen. Ook dit type heeft grote knoppen wat het gebruik extra handig maakt. Deze radio kan opgeladen worden via USB. Via de ingebouwde Bluetooth kan je je smartphone of tablet verbinden met de Panasonic RF-D30BT. Het ontwerp voldoet ook aan de IPX4-standaard voor spatwaterdichtheid. Je zou dus in principe onder je douche naar het toestel kunnen luisteren.

Panasonic RC-D8

Tot slot bevat de reeks ook nog een wekkerradio: de RC-D8. Dit is de kleinste radio van de drie. Desondanks heeft het een groot display aan boord wat de leesbaarheid alleen maar bevordert. Panasonic voorziet een dubbele alarmfunctie zodat koppels op verschillende momenten wakker gemaakt kunnen worden.

Panasonic DM504

Verkooppunten van het merk panasonic