Op zaterdag 11 maart is Poulissen Audio Video dé place to be; in samenwerking met topmerken NAD, DALI en Bluesound organiseert de zaak in Roermond enkele workshops rond streamingaudio en de recentste ontwikkeling op vlak van muziekweergave; MQA.

De drie workshops zullen worden gegeven door Hans Beekhuyzen van The HB Project. Hans is een autoriteit op internationaal vlak in audioweergave en vooral; streamingaudio. Hij zal uitleg geven hoe je de valkuilen vermijdt bij het maken van keuzes die de muziekweergave bij je thuis moeten verbeteren.

Naast de drie seminars kan je de hele dag kennis maken met de twee uiterste producten uit de gamma’s van NAD, DALI en Bluesound. Je kan genieten van de NAD Masters M32-versterker en de NAD Master M50.2 digital player op de DALI Rubicon 8. Ook de NADC338 met o.a. Chromecast zal worden getoond. Deze laatste wordt getoond met de recente DALI Spektor 6.

De workshops zullen plaatsvinden om 11u, 13u en 15u. Je kan je inschrijven door een mailtje te sturen naar info@poulissen.nl onder vermelding van inschrijving ‘HB’. Vol is vol, dus snel inschrijven is de boodschap. Leuke extra: Onder de aanwezigen wordt een Bluesound Pulse Flex verloot…

Verkooppunten van het merk nad