Pro-Ject, de Oostenrijkse fabrikant die voornamelijk bekend staat om hun draaitafels, breidt het assortiment verder uit met nieuwe producten: de Stereo Box S3 BT en MaiA DS3. Het zijn allebei geïntegreerde versterkers. De Stereo Box S3 BT betreft een ‘minimalistisch’ exemplaar dat de meeste boekenplankluidsprekers kan aansturen met genoeg ‘punch’. Zowel draadloos als bekabeld. Anderzijds is er de MaiA DS3 van Pro-Ject, zowat het ‘Zwitserse zakmes’ onder de geïntegreerde versterkers. Het is naar eigen zegen moeilijk om iets te vinden wat deze ‘krachtpatser’ niet kan.

Pro-Ject Stereo Box S3 BT

De ingenieurs zijn erin geslaagd om nog meer vermogen in het compacte ‘chassis’ van de stijlvolle S2 te ‘persen’. Meer vermogen betekent minder vervorming, meer hoofdruimte én een hoger volume indien gewenst. Dankzij de bluetooth connectiviteit kan je ‘draadloos genieten’ van jouw favoriete muziek. Dat is tegelijkertijd ook de reden waarom deze telg de ‘S3 badge’ verdient. Ben je nog op zoek naar een compacte én krachtige versterker voor jouw systeem? Dan is de Stereo Box S3 BT van Pro-Ject misschien wel een mooie aanvulling. Zeker in kamers waarbij de ruimte eerder beperkt is. RCA-aansluitingen zijn aanwezig.

Bij levering ontvang je een afstandsbediening waarmee het volume gewijzigd kan worden. Een trotse eigenaar is tevens in de mogelijkheid om de ingang te wijzigen (met behulp van de afstandsbediening). Meer bas nodig? De Stereo Box S3 BT van Pro-Ject ‘got you covered’. Aan de achterzijde is een 3,5 mm jack beschikbaar zodanig dat een subwoofer gekoppeld kan worden. De nieuwe Stereo Box S3 BT is gemaakt in Europa en wordt deze maand (november 2022) verkrijgbaar in een zwarte en zilveren uitvoering. De adviesprijs bedraagt 399 euro.

Pro-Ject MaiA DS3

‘The swiss army knife for your stereo system’. Zo wordt de MaiA DS3 omschreven. Deze versterker biedt een uitkomst voor consumenten die op zoek zijn naar een veelzijdige, geïntegreerde versterker. Met inbegrip van een groot vermogen. Laat je zeker niet misleiden door zijn grootte. Deze versterker stuur jouw luidsprekers ‘met gemak’ aan. De Pro-Ject MaiA DS3 laat ook hoofdtelefoons ‘rocken’.

De slanke doch solide behuizing (aluminium) herbergt in totaal 9 ingangen: een ingebouwde phonotrap die MM en MC cartridges aankan, een coax SPDIF ingang, twee optische ingangen, een USB ingang, een subwoofer uitgang en een paar stereo uitgangen (vast en variabel). De ingebouwde hoofdtelefoonversterker kan zelfstandige ‘units’ aan.

De MaiA DS3 is, net zoals zijn ‘compagnon’, verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.199 euro vanaf november 2022.

Verkooppunten van het merk pro-ject