Ook niet te missen op Audio Show iEar’ dit jaar: AudioQuest. Dé Amerikaanse fabrikant van hoogwaardige audio & video kabels pakte tijdens deze 2021 editie groots uit. Niet alleen met hun kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook met een nieuw merk op de show dat al sinds begin januari 2020 binnen hun portfolio valt… Tip: het heeft iets te maken met een ‘gouden oor’…

AudioQuest. Ondertussen al heel wat jaren een begrip onder hifi liefhebbers. Zowel beginnende als gevorderde audiofielen vinden in het productaanbod de juiste kabels en accessoires om hun volledige set mee aan te sluiten. Maar ook in de wereld van stroomvoorziening is AudioQuest geen ‘nobele onbekende’.

Lees ook


iEar' 2021 YamahaVideo: Smart Audio x Latham Audio op Audio Show iEar’ 2021

 


 

Tijdens Audio Show iEar’ 2021 heeft AudioQuest ruimschoots aandacht gegeven aan de vele hoogwaardige luidsprekerkabels, power cords en digitale interlinls uit haar portfolio. Dit jaar stonden ze met hun fraaie verkoopdisplays ‘op het podium’. Maar dit is niet alles want ze beschikten ook over ruimte S5 aan de overkant. In deze skybox hebben ze gedraaid met het nieuwe merk waarover we spraken bij de inleiding: Golden Ear.

Op de show konden wij onze nieuwsgierigheid niet de baas om hier uitgebreid kennis mee te maken. Daarom spraken we met Jules Withagen van AudioQuest om hier het fijne van te ontdekken. En of het ‘fijn’ was! Benieuwd naar ons video verslag?

Verkooppunten van het merk audioquest