KEF maakt er geen geheim van: hun LS60 Wireless speaker is een luidspreker die mogelijks wel de toekomst voor high-fidelity opnieuw zal definiëren. Wanneer je als je merk een dergelijke uitspraak doet, moet je wel heel zeker zijn van je stuk. En dat zijn ze ook, terecht. Zo blijkt, wij gingen langs bij iEar’ in Amsterdam tijdens hun KEF event om een ‘babbeltje te slaan’ met de enige echte Johan Coorg. Bij iEar’ werd namelijk de wereldprimeur onthuld door Johan, Brand Ambassador voor het merk KEF. Het ‘iEar’ invites KEF’ evenement loopt nog tot en met zaterdag 14 mei. Allen daarheen want het is echt wel de moeite, wij waren getuige. Vergeet je wel niet aan te melden als je naar iEar’ in Tilburg gaat op vrijdag 13 of zaterdag 14 mei…

De langverwachte KEF LS60 Wireless ziet eindelijk het ‘daglicht’. Tot grote vreugde van muziekliefhebbers, audiofielen, … waaronder ook wij als redactie. Het debuut van KEF’s LS60 Wireless heeft heel wat moois in petto voor jou. Een alles-in-één luidsprekersysteem? Check. Baanbrekende technologiën zodat jij optimaal kan genieten van een weergaloos geluid? Dat zeker.

Lees ook


KEF LS50 Wireless II reviewKEF LS50 Wireless II: Review

 


 

Maar daar blijft het niet bij, KEF is echt ‘all the way’ gegaan. In een leuke gesprek met Johan vertelde hij ons alles over dit paradepaardje. Uiteraard zouden wij AudioVideo2Day niet zijn als we dit niet hadden vastgelegd in een informatieve video waarin je alles te weten komt over de LS60 Wireless van KEF. Benieuwd?

Wil je dit soort nieuwigheden in de toekomst zeker niet missen? Schrijf je dan zeker in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Verkooppunten van het merk kef