Yamaha heeft een audiovisueel snoepje in de aanbieding dat je bijstaat bij relaxmomenten en je een zeer bevredigende kijk- en luisterervaring bezorgt. Maak kennis met de Yahama BD-A1020, de Blu-ray speler in de Aventage serie met 3D weergave en DLNA voor het streamen van media. Kunnen we hierbij spreken van een geslaagd resultaat? Alleen een test zal het ons weten te vertellen!

Als echte geluidsspecialist maakt Yamaha al jarenlang alles wat audiogerelateerd is gaande van Blu-ray spelers, tot soundbars en zelfs saxofoons. Ze brachten al heel wat universele spelers op de markt en doordat ze eerst een audio bedrijf waren vooraleer ze ook video erbij namen, ligt de focus steeds op high-end geluid. Dat in combinatie met een al even high-end beeld, maakt het vooropgestelde plaatje compleet. De Yahama BD-A1020 Blu-ray speler zou deze perfecte combi in huis hebben en gaat hiermee de strijd aan met de concurrentie. Of deze ook als overwinnaar uit de bus komt, blijft nog maar de vraag…

Multimediaspeler boordevol features
Met de BD-A1020 schotelt Yamaha je een multimediaspeler voor met de belofte van een zeer knap geluid. Deze nieuwe topper uit de Aventage serie beschikt over quasi dezelfde looks en talenten als die van de nieuwe Aventage home cinema receivers. Vooral de ondersteuning van Blu-ray 3D weergave trekt de aandacht! Daarnaast kan je via DLNA makkelijk media streamen en heb je naast DVD’s en CD’s ook de mogelijkheid om SACD’s en DVD-Audio discs af te spelen via HDMI. We spotten ook een USB-poort aan de voor- en achterkant van het toestel, zodat je in no time je mp3 of flac bestanden kan afspelen. Handig om snel even foto’s te bekijken of muziek af te spelen.

Je krijgt zowel een digitaal optische als een digitaal coaxiale audio uitgang voor het uitsturen van digitale audio. En daar stopt het indrukwekkende rijtje aan features niet, want verder beschikt de BD-A1020 over 192kHz/32-bit audio, 2-kanaals analoge uitgangen, een ingebouwde Wifi module voor verbinding met je thuisnetwerk en het internet en DLNA certificering om bestanden binnen het thuisnetwerk te delen. Ook is er een 7.1 cinch uitgang en NETFLIX software aan boord.

Om je te verwennen met een ultiem gebruiksgemak en helemaal mee te zijn met de trends in multimedialand, ontwikkelde Yamaha ook een iOS en Android remote controle applicatie. Hiermee kan je snel en makkelijk alle functies van de Blu-ray speler bedienen.

Verkooppunten van het merk yamaha