Yamaha brengt de MusicCast BAR 40 SW en de Yamaha MusicCast SUB 100 op de markt. Het wereldwijd bekende bedrijf Yamaha (grootste producent van muziekinstrumenten ter wereld) wilt daarmee zorgen voor een mooi duo tussen enerzijds de soundbar en anderzijds de subwoofer. Dit zou moeten zorgen voor een intense ervaring bij het afspelen van je favoriete film of muziek.

Als je luistert naar de soundbar (die bijzonder slank en compact is) bijvoorbeeld, dan wordt het geluid volledig rondom jou weergeven dankzij het DTS Virtual:X™-formaat. De Yamaha MusicCast BAR 40 wil daarmee hoogwaardig cinemageluid tot bij jou in de huiskamer brengen. Het formaat zorgt, zoals eerder al vermeld, voor een waar 3D surround geluid dat zelfs van bovenaf komt. Je hebt verschillende aansluitmogelijkheden waaronder HDMI en bluetooth. Dit maakt het makkelijk om je reeds bestaande bronnen hierop aan te sluiten zoals Blu-ray-spelers of gameconsoles.

Daarnaast heeft Yamaha de MusicCast SUB 100 ook ter beschikking, deze subwoofer moet vooral zorgen voor de bassen. Het apparaat is vrij compact, maar het weet volgens Yamaha toch een krachtige geluid neer te zetten. De communicatie voor het afspelen gebeurt via WLAN, op deze manier kan de subwoofer op verschillende plaatsen in de ruimte gezet worden zonder je zorgen te maken over de kabels.

Wil je nóg een factor die zorgt voor extra beleving? Dan is het MusicCast Surround-platform ook nog wel een optie. Dankzij dit systeem kan je bijvoorbeeld eenvoudig MusicCast 20 streaming-luidsprekers integreren in je home cinema-systeem.

Je kan ook nog verder uitbreiden met het Yamaha MusicCast Multiroom-netwerk. Zo heeft de producent heel wat producten op de markt gebracht die gemakkelijk kunnen communiceren met het MusicCast Multiroom-systeem, zonder een gedoe van kabels. Dankzij een intuïtieve app kan je alles eenvoudig bedienen.

Heeft één van bovenstaande producten je aandacht getrokken? Dan is het zeker eens de moeite waard om alles nog eens grondig te bekijken want Yamaha pakt uit met een promotie. Bij aankoop van een MusicCast BAR in combinatie met de MusicCast 20 of MusicCast 50 luidsprekers krijgt een cashback van 320 euro. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Yamaha.

Verkooppunten van het merk yamaha