Apple AirPlay 2 werd als onderdeel van een nieuwe update van het BluOS-streamingplatform van Bluesound toegevoegd. Dit betekent dat vereenvoudigde streaming van Apple-apparaten via Bluesound-apparaten mogelijk is via het netwerk.

De meest recente Gen 2i-serie van Bluesound heeft een aantal opvallende apparaten in haar portfolio, waaronder de Bluesound Node 2i-streamer en het Powernode 2i-streamingsysteem.

Meerdere luidsprekers in huis koppelen en met elkaar laten communiceren, luisteren naar gesynchroniseerde muziek terwijl je door het huis loopt, in elke kamer verschillende muziek luisteren en alles bedienen met een Apple-toestel? Dat is mogelijk met de AirPlay 2 op Bluesound Gen 2i. Met de Siri spraakbesturing kan je zelfs vragen om een nummer te spelen en kiezen in welke kamer.

Eigenaren van Bluesound-producten van de eerste generatie kunnen AirPlay 2 ook gebruiken door hun oudere apparaten te groeperen met de nieuwere modellen met behulp van de BluOS-app van het bedrijf.

De app nog niet geïnstalleerd? Zet je Bluesound-kit aan en je zou onmiddellijk de mogelijkheid moeten zien om de nieuwe software te kunnen downloaden.

Verkooppunten van het merk bluesound