Ben je bekend met het Bluesound-systeem, of heb je dit misschien al eens uitgeprobeerd? Dit merk staat bekend om zijn ultramoderne multiroom platform (digitaal). Het maakt gebruik van moderne technologie om jouw favoriete muziek via een bekabeld of draadloos netwerk te streamen.

Bluesound heeft een enorme stap voorwaarts gezet met de lancering van een revolutionaire update. Maak kennis met BlueOS 4.0. Deze nieuwe versie biedt uitgebreidere aanpassingsmogelijkheden en is ontwikkeld voor smartphones, tablets en pc’s. Het werkt naadloos samen met alle compatibele Bluesound-producten. Kortom: een geheel nieuwe én gebruiksvriendelijke ervaring staat voor je klaar.

Alpha Brussel Bluesound Days Bluesound BluOS 4.0

Lid worden van de Bluesound-community betekent ook genieten van een hoogwaardige geluidskwaliteit, inclusief verbeterde navigatieopties (artiesten, albums, nummers of afspeellijsten). Om deze vooruitgang in de verf te zetten, organiseert Alpha High End Brussel de ‘Bluesound Days’. Er worden demonstraties verzorgd, vergezeld van een informatieve presentatie en een vraag- en antwoordsessie (Q&A). Allemaal onder het genot van hapjes en drankjes. Hieronder een overzicht van de data:

  • Zondag 5/11/2023 van 11 tot 20 uur;
  • Maandag 6/11/2023 van 11 tot 20 uur;
  • Dinsdag 7/11/2023 van 11 tot 20 uur.

Aarzel niet om je in te schrijven voor deze speciale dagen. Zo kan je optimaal genieten van al het moois dat BlueOS 4.0 te bieden heeft. Je bent van harte welkom. Voor meer informatie en inschrijvingen kan je contact opnemen via brussels@alphahighend.be of 02-644 48 44.

Verkooppunten van het merk bluesound