Ook Dali Benelux zal terug te vinden zijn op de New Music high-end Innovation show op zaterdag 24 en zondag 25 november. Zowel haar merken Dali en Bluesound als NAD zijn er terug te vinden.

Dali

Het Deense luidsprekermerk Dali, wat staat voor Danish Audiophile Loudspeaker Industries, is een vrij jong merk, maar heeft zijn stempel al gedrukt in de luidsprekermarkt. Bandwerk zal je niet terugvinden in de fabriek waar de luidsprekers gemaakt worden. Elke luidspreker wordt door slechts een werknemer in elkaar gezet. De handtekening van deze bouwer kan je terugvinden op de achterkant van de kast. Een leuk en subtiel detail.

Bluesound

Bluesound

Wanneer we aan streamingmerken denken, zal Bluesound ongetwijfeld naar boven komen bij de meesten. Ze ontwikkelen streamingsystemen voor audio die zowel afzonderlijk als in een multiroom-opstelling gebruikt kunnen worden. Ze streven naar perfectie: enkel de allerbeste geluidsreproductie is goed genoeg.

NAD

NAD: een zeer hoog aangeschreven merk bij heel wat muziekliefhebbers. Het merk probeert zo goed mogelijk in te spelen op de vragen van muziekliefhebbers. Het unieke aan dit merk is dat het opgezet en ontwikkeld werd door andere muziekliefhebbers. Op deze manier willen en kunnen ze de beste kwaliteit en producten garanderen.

NAD

Verkooppunten van het merk nad