Zeker als het gaat om de reproductie van muziek zijn we er aan gewend dat aan de weergavekant de kleinste details van groot belang zijn. Bij het Deense DALI LOUDSPEAKERS ligt het in ieder geval verankerd in de hele denk- en werkwijze als het gaat om de ontwikkeling van hun producten.

Keuzes die aan het begin van de audioketen worden gemaakt, hebben direct gevolgen voor het eindresultaat. De microfoon of andere electronica? Nee, de belangrijke stap daarvoor: de muzikant en zijn of haar keuzes van het instrument bijvoorbeeld. Het lijken kleine details, maar die zullen leiden tot grote verschillen.

John van der Veer iEar' DaliJohn van der Veer, een begenadigd muzikant/componist zal tijdens de iEar Show in het Willem II stadion in Tilburg tijdens een half uur durend optreden vertellen over de keuzes die een muzikant kan maken en tot welke grote verschillen de keuze in details leiden. En veel belangrijker: hij laat het je horen!

Er zullen drie dagelijkse sessies gehouden worden. Wees wel op tijd, want tijdens het optreden zal de deur van de zaal gesloten worden zodat details niet verloren kunnen gaan.

Wat?
Muzikant/componist John van der Veer speelt op diverse gitaren uit zijn collectie, en laat in een half uur durend optreden horen hoe belangrijk de details zijn voor het uiteindelijke eindresultaat.

Wanneer?
17 en 18 november, telkens om 11:30 uur, 13:30 uur en 15:30 uur.

Wie is John van der Veer?
John van der Veer is gastdocent aan de rockacademy in Tilburg. Hij is de componist van filmmuziek van o.a. “Amsterdam Wildlife” en componist/muzikant van het album “The Ark”. Ook is hij journalist voor het muzikanten-vakblad “Music Maker”.

Verkooppunten van het merk dali