Wereldmarktleider op het gebied van hoogwaardige home entertainment én persoonlijke audioproducten, ook wel beter gekend als Denon, kondigt een heuse (gratis) firmware-update aan voor hun Home-assortiment. Voor moest je er nog niet kennis mee hebben gemaakt, dit portfolio bestaat uit enkel en alleen hoog kwalitatieve draadloze speakers én een soundbar. Met de komst van deze upgrade wordt er draadloos 5.1 surroundgeluid toegevoegd. Niet alleen aan hun Denon Home Soundbar 550, maar ook aan de Denon Home 150, 250 350.

Beschik jij dus over één of meerdere van deze toestellen? Dan mag jij jezelf bij de gelukkigen prijzen want nu kan je je nog meer onderdompelen wanneer je aan het kijken of luisteren bent naar je favoriete content.

Door de ondersteuning die wordt geboden voor de Denon Home Soundbar 550, zijn 3D-audioformaten zoals Dolby Atmos en DTS:X niet weg te denken. Is dat niet genoeg voor je? Voeg dan gerust, volledig draadloos, de Denon Home-speakers toe als surround kanalen voor een meeslepend surroundsysteem. En mocht ook dat nog niet genoeg zijn, dan kan je altijd kiezen voor een extra Denon DSW-1H subwoofer aan te sluiten voor een indrukwekkender basgeluid. Ideaal voor grotere ruimtes. Klaar voor jouw eigen 5.1-surroundopstelling?

En het geluid? Dat wordt vanaf nu altijd gefilterd voor een weergaloze klank. Ongeacht de gekozen optie. De lagere frequenties worden naar de subwoofer gestuurd zodat de soundbar alleen hoeft te zorgen voor meer helderheid en precisie. Deze configuraties zijn in een handomdraai in te stellen met behulp van de HEOS-app.

Lees ook


Denon Home 150, 250 & 350Review: Welkom thuis met de Denon Home draadloze luidsprekers

 


 

De ervaren geluidstechnici van Denon hebben ervoor gezorgd dat de prestaties met terugwerkende kracht aanzienlijk verbeterd zijn dankzij geavanceerde DSP-technologie. Hierdoor is de Denon Home Soundbar 550 nu bijvoorbeeld preciezer en sneller. Een gecontroleerder basgeluid incluis. Zowel voor voor muziek als films.

Overigens is de HEOS-app is in een nieuw jasje gestoken. Zo kan jij als eindgebruiker vanaf nu rekenen op een nieuwe gebruikersinterface die synoniem staat voor een eenvoudigere navigatie en bediening van jouw muzieksysteem. Denon laat weten dat hun U26 firmware-update beschikbaar is voor het merendeel van de ‘Home-gebruikers’ wereldwijd.

Verkooppunten van het merk denon