Maak kennis met de nieuwste luidsprekers van het Britse audiobedrijf: de KYTE’s. Naar eigen zeggen ontworpen om dat typische Rega-geluid mooi te laten weerklinken in jouw (luister)ruimte en dat voor een betaalbare prijs.

Het is een boekenplank model dat zo ontworpen is om elk hifi- of audiosysteem aan te vullen, niet alleen op muzikaal vlak maar ook op vlak van het design. De Kytes zijn zorgvuldig met de hand ontworpen én gemaakt.

“Using our own ZRR high frequency unit and a handmade pair of Rega MX-125 bass-mid drivers, this compact bookshelf speaker is designed to complement any hi-fi or audio system.”

Het resultaat? Een nauwkeurige geluidsweergave, minimale resonanties én een uitstekende dynamiek. Houd je van een goede bass? Ook dan zit je met deze KYTE-luidsprekers helemaal goed. Er wordt namelijk een vermogen opgegeven van 80 Watt per kanaal. Luid genoeg om het verbluffende en natuurlijke geluid van de Britse topfabrikant zelf te ervaren.

Lees ook


Review: Rega P10 platenspeler, a star is born!Rega P10 review

 


 

Bovendien zijn de Kytes gemakkelijk te plaatsen en worden ze geleverd met een optionele voet om jou als muziekliefhebber, audiofiel, … nog meer flexibiliteit te geven. Neem zeker een kijkje op de website van Rega om nog meer te weten te komen over deze spiksplinternieuwe luidsprekers.

Verkooppunten van het merk rega