Denon heeft een nieuw netwerkmuzieksysteem uitgebracht: Denon CEOL N10, een hifi-ontvanger met CD-speler. Ze beschikt over Amazon Alexa en de HEOS-technologie voor multiroom streaming, iets wat haar voorgangers niet hadden.

De de digitale versterker in de CEOL N10 heeft een digitale EQ-verwerking. Deze is afgestemd op de weergavekwaliteit van de SC-N10 tweeweg luidsprekersysteem van het merk. Ze heeft een woofer van 12cm/mid-range driver en ook een tweeter van 3cm.

De CD-speler biedt ondersteuning voor WMA en MP3. Een AM/FM-tuner is ook aanwezig. Qua aansluitmogelijkheden is er een usb-poort, Bluetooth, wifi, AirPlay 2 en het HEOS-netwerk. Het muzieksysteem bevat twee optische ingangen en is tv-vriendelijk dankzij de ingangssensoren voor automatische inschakeling wanneer de TV wordt aangezet.

Daarbuiten biedt ze ook nog heel wat opties op vlak van streaming: NAS (Network Attached Storage) streaming, streamen via een desktop, mobiele apparaten die verbonden zijn met het internet, via wifi, ethernet, AirPlay 2, bluetooth en ook nog een usb-ingang. Ze ondersteunt ook heel wat streamingdiensten waaronder Spotify en Tidal. Internetradio en FM/AM-radio zijn ook mogelijkheden om muziek te luisteren. Maar niet te vergeten: er is ook een loopwerk voor CD’s.

De CEOL N10 zal beschikbaar zijn aan een prijs van €599 vanaf midden augustus via erkende Denon-dealers.

Verkooppunten van het merk denon