Half november, 16 en 17 om precies te zijn, vindt de vijfde editie plaats van de Audio Show iEar’ in Tilburg. Ook Sound United is er aanwezig en gaan groots uitpakken dit jaar, want ze zijn terug te vinden in een veel grotere ruimte dan voorheen. Ze zal er enkele leuke sets opstellen, waaronder eentje met Denon & Definitive Technology.

Denon AVC-X8500H

Denon heeft één doel voor ogen: een verbetering van de entertainment-ervaring. Ze willen hun klanten laten genieten van optimaal luistergenot en draait alles om akoestische zuiverheid.

Definitive Technology BP9000

De visie van Definitive Technology sluit hier mooi op aan: zij willen met hun producten glashelder, krachtig geluid produceren zodat je als gebruiker in het midden van het geluidsveld geplaatst wordt en volop kan genieten van je favoriete programma’s of films.

Sound United zal een heuse bioscoopervaring met 3D neerzetten met het topmodel uit de AV-receiver line-up van Denon, de AVC-X8500H. En deze in combinatie met de Definitive Technology BP9000 luidsprekerreeks zal ervoor zorgen dat ze het dak eraf zullen blazen.

Verkooppunten van het merk denon