Dat LG het favoriete merk is van velen is tegenwoordig niet meer dan normaal. De fabrikant haalde dan ook niet voor niets twee prijzen binnen tijdens de EISA Awards. Zo werden hun LG Signature G6V OLED en LG UH770V bekroond tot beste high end tv en beste Europese Smart TV. 

“Bij LG Electronics streven we naar het ontwikkelen van TV’s met een ongekende beeldkwaliteit en een kijkbeleving die de verwachtingen van de kijker overtreft,” zegt Philippe Dierckx van de Benelux-afdeling van LG. Het is dan ook niet meer dan normaal dat ze enkele prijzen in de wacht sleepten tijdens de EISA Awards. Vanwege zijn geweldige beeldkwaliteit kreeg de LG Signature G6V alvast de prijs voor beste high end tv. Het lijkt een logische keuze, vooral omdat LG de beste schermen ter wereld kan leveren op gebied van OLED. Zowel het perfecte contrast van de G6, als het design gaven uiteindelijk de doorslag bij de jury.

Naast de G6V, viel ook de LG UH770 in de prijzen. Volgens de jury biedt dit model het beste Smart TV-platform binnen de tv-wereld. De UH770 komt dan ook met de nieuwste generatie van LG’s WebOS Smart TV-systeem. Het nieuwe platform kan verbonden worden met de smartphone via de LG TV Plus-app. Daarnaast is er ook een nieuwe afstandsbediening ontworpen om alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk te laten verlopen. Naast al deze criteria, biedt de Smart TV ook een duidelijke lay-out die gemakkelijk te besturen is. Het is ondertussen al de derde bekroning die LG op zijn heeft staan wanneer het op Smart TV’s aankomt. Waar je deze twee winnaars precies kan aankopen, staat op de website van LG.

Verkooppunten van het merk lg