Op 30 januari en 1 februari nodigt iEar’ in Amsterdam muziekliefhebbers uit om kennis te maken het brede gamma van Naim en Focal. Onder de noemer iEar’ Invites zullen zal op beide dagen alles in het teken staan van respectievelijk het Britse elektronicamerk en het Franse luidsprekermerk.

Er zullen luistersessies verzorgd worden door Focal en Latham (importeur van Naim). De bezoekers zullen tijdens deze momenten ook voorzien worden van relevante informatie wat betreft de producten.

Op het programma staat eerst een korte introductie, waarna een uitgebreide luistersessie zal opgestart worden. De focus zal vooral gelegd worden op de Naim Uniti-serie in combinatie met de nieuwe Focal Chora luidsprekers. Daarna zal er een demo plaats vinden met een aantal selecte producten uit de Naim Classic-serie gecombineerd met de Focal Kanta luidsprekers.

En dit allemaal in een leuk en ontspannen kader waar je bovendien ook zal kunnen genieten van een hapje en drankje. iEar’ belooft gezellige, leerzame en vooral muzikale dagen. Wij zijn alvast enthousiast!

Heb jij interesse om één van de luistersessies bij te wonen? Meld je dan aan op de website van iEar. Wees er snel bij want de plaatsen zullen immers beperkt zijn.

Demonstraties:

  • Aanvang met hapje en drankje
  • Naim Uniti & Focal Chora
  • Naim Classic & Focal Kanta

Data:

  • Donderdag 30 januari om 17u30 en 19u30
  • Zaterdag 1 februari om 10u30, 13u en 15u

Locatie:

  • Beethovenstraat 9-b, 1077 HL Amsterdam

iEar Ultimate Sound And Vision

Verkooppunten van het merk focal