Denon, een pionier op het gebied van gepersonaliseerd geluid, heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van draadloze oordopjes. Met de introductie van de White PerL en PerL Pro, herdefinieert Denon wat het betekent om een persoonlijke luisterervaring te hebben. Deze nieuwe toevoegingen aan het PerL-assortiment beloven een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en stijl, volledig afgestemd op de unieke anatomie van jouw oor.

De kern van Denon PerL oortjes

Denon White PerL en Perl ProWat maakt de PerL en PerL Pro zo bijzonder? De sleutel ligt in hun gepatenteerde Masimo Adaptive Acoustic Technology (AAT). Deze technologie meet niet alleen het buitenoor, zoals veel anderen doen, maar analyseert ook het midden- en binnenoor. Door deze diepgaande analyse creëert de bijbehorende Headphone-app een gepersonaliseerd gehoorprofiel dat zorgt voor een dieper, gedetailleerder en helderder geluid. Dit betekent dat je muziek precies hoort zoals deze bedoeld is, afgestemd op jouw unieke gehoor.

Een grote troef van de PerL Pro-oordopjes is hun vermogen om geluid van hoge kwaliteit draadloos te leveren. Waar standaard Bluetooth-audio vaak gecomprimeerd wordt, bieden de PerL Pro-oordopjes een streamingervaring die vergelijkbaar is met het luisteren naar een cd. Dankzij de Qualcomm aptX Lossless-technologie kunnen gebruikers genieten van high-fidelity streaming met een buitengewone geluidskwaliteit. Bovendien creëert de Dirac Virtuo™-technologie een surround sound-effect dat de luisterervaring nog meeslepender maakt.

Pas je eigen luisterervaring aan

Met de Denon PerL en PerL Pro-oordopjes kun je je luisterervaring aanpassen aan je omgeving. Kies voor actieve ruisonderdrukking om volledig op te gaan in je favoriete muziek, of blijf bewust van je omgeving met de Social Mode. Deze oordopjes bieden een variatie aan geluidsinstellingen die aansluiten bij ieders voorkeur. De PerL-oordopjes schakelen moeiteloos tussen actieve ruisonderdrukking en Social Mode. De PerL Pro-oordopjes gaan een stap verder met instelbare instelbare actieve ruisonderdrukking. Deze optimaliseert zich op basis van je omgeving en de pasvorm van de oordopjes. Zo geniet je zelfs tijdens het bewegen.

Bijkomende voordelen

Denon White PerL en Perl ProZe hebben een lange batterijduur: 8 uur luisterplezier per oplaadbeurt, verlengd tot 24 uur met de draadloze oplaadcase. Voor de Perl oortjes is het 6 uur luisterplezier uitgebreid tot 18 uur. Bovendien bieden ze weer- en zweetbestendigheid (IPX4-classificatie) voor gemoedsrust tijdens intensieve workouts of regenachtige dagen. De aanpasbare aanraakbediening maken de oordopjes nog eens extra gebruiksvriendelijk.

Met de White PerL en PerL Pro heeft Denon wederom bewezen dat zij de norm zetten voor gepersonaliseerd geluid. Deze oordopjes bieden niet alleen een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, maar combineren dit met een stijlvol ontwerp en innovatieve functies. Verkrijgbaar voor respectievelijk €199 en €349, zijn deze oordopjes een investering in jouw persoonlijke geluidservaring die de moeite waard is.

Verkooppunten van het merk denon