Yamaha lanceert niet één maar twee draadloze hoofdtelefoons. De eerste is de Yamaha YH-L700A, een draadloos over-ear model. Daarnaast brengt het ook de TW-E3B True Wireless in-ears uit. Beide exemplaren zouden de echte Yamaha True Sound brengen in combinatie met nog meer nieuwe toepassingen. Al benieuwd?

Yamaha YH-L700A

Genieten van je favoriete films of muziek in 360 graden geluid. Dat kan met de nagelnieuwe YH-L700A van Yamaha. Als dat niet geweldig is. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 3D sound field technologie en head tracking. Hierdoor beleef je echt de actie alsof je er zelf bij was.

Wil je dit 3D-geluid nog meer naar jouw smaak personaliseren? Dat kan met de zeven 3D sound instellingen die specifiek gecreëerd zijn voor het type content dat je naar luistert en de voorkeuren van jou als luisteraar. Zo heb je voor video: Cinema, Drama en Music Video. Voor muziek heb je dan weer Audio Room en Background Music. En dan voor bijvoorbeeld een video streaming platform kan je genieten van Outdoor Live en Concert Hall. Verder is de Yamaha YH-L700A compatibel met zowel iOS en Android.

Maar hoe komt het nu dat als je je hoofd draait, ook de actie meedraait? We horen je het al denken. Dit komt namelijk door de head tracking technologie. Hiermee kan het geluidsbeeld onmiddellijk aangepast worden aan het beeld vanaf het moment dat jij je hoofd draait. Natuurlijk maakt de toepassing van de 3D sound field technologie het helemaal compleet. Zo ervaar jij de audio op een ander en hoger niveau.

Yamaha TW-E3B

Ook bij de draadloze in-ears van Yamaha ga je kunnen genieten van een geweldige audio-ervaring. Ditmaal dankzij de Listening Care. Deze technologie zorgt ervoor dat je op een vrij laag volume, toch altijd de lage en hoge tonen zeer goed hoort. Op deze manier geniet je niet alleen van een geweldig geluid, maar draag je daarnaast ook nog eens zorg voor je gehoor. Bedankt Yamaha.

Dit zorgt natuurlijk niet alleen voor het geweldige geluid dat de Yamaha TW-E3B weet voort te brengen. Dankzij de compacte behuizing is het vrij simpel om deze in-ear hoofdtelefoon diep in je oren te stoppen. Zo beleef je je geliefkoosde muziek nog intenser en ervaar je een levensechte dynamiek.

Beide modellen zal je kunnen aanschaffen vanaf augustus. De Yamaha YH-L700A is enkel verkrijgbaar in het zwart en kost je 549 euro. De Yamaha TW-E3B aan de andere kant, is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: twee chique monotone kleuren en vier smoky kleuren. Aldus Yamaha. Weer twee mooie creaties van het wereldwijd gerenommeerde merk, net zoals we dat gewend zijn.

Verkooppunten van het merk yamaha